De toekomst...

06:00:00

Een tijdje terug had ik jullie verteld dat ik afgestudeerd ben als onderwijsassistent en vorige week heb ik daar officieel mijn handtekening onder gezet! Maar ik vertelde ook iets over de pabo en toelatingstoetsen die ik moest doen. In de blogpost vertel ik je hier meer over. Lees je mee? →

Ik ben nu dus officieel een onderwijsassistent en ik had jullie verteld dat ik juf wil worden en dat ik daarom naar de pabo ga (lees hier de blogpost). Hiervoor moest ik drie toelatingstoetsen doen. Ik dacht vakantie te hebben, maar helaas moest ik leren voor de drie toetsen, maarrrrrrrrr...


HET IS ME GELUKT!!!! 

Ik heb alle drie de toetsen gehaald en daarom ben ik officieel toegelaten tot de pabo! Ik ben super trots op mezelf dat ik de motivatie heb gevonden om zo hard te studeren, maar hé het was voor een heel goed doel: mijn toekomst! 
Ik ben zó blij, want ik ga eindelijk echt doen wat ik al mijn hele leven wil. Juf Kim is coming! 💁
Bedankt voor het lezen. Korte blogpost, maar wel een hele leuke! 
         

3 opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.