Summer vibes! | Earrings

06:00:00
Als je mij kent, weet je dat ik gek ben op oorbellen en kettingen en draag deze dan ook elke dag. Ik heb dan ook een earparty in beide oren en (bijna) elke dag layer ik wel kettinkjes. Ik draag altijd zilver en al een tijdje draag ik ook 925 zilver, omdat dit langer mooi blijft en er ook gewoon mee kan douchen, maar omdat het bijna zomer is, dacht ik: ik wil wat anders! Wil je weten wat? Lees dan gezellig verder! →

Vroeger toen ik op de middelbare school zat, had ik altijd gouden sieraden, soms ook zilver, maar geen van beiden was echt. Natuurlijk niet, want in die tijd had ik nog niet zoveel geld en werkte ik ook nog niet, doordat ik nog jong was. Wanneer ik sieraden ging shoppen ging ik meestal naar de V&D. Daar had je ''Six'' en ''Accessoires''. Waarom daar? Omdat wij in die tijd nog geen aparte winkels hadden van die merken. Nu hebben we wel een ''Six'' in de stad. Deze sieraden waren budgetproof voor leuke sieraden, destijds als jonge scholier. Soms ga ik er nu ook nog wel heen, maar de laatste tijd bestel ik vaker online. 


Maar even over het gene waar ik het over wil hebben. Ik vertelde net al dat ik wat anders wil in de zomer en dit gaat over mijn sieraden. Ik draag altijd zilver, maar op een gegeven moment vond ik goud toch ook wel weer heel erg leuk en mooi om te dragen... En zo doende ben ik dat dan ook weer gaan doen. En met een reden: zodat ik in de zomer bruiner lijk, haha! Ik draag nog steeds zilver en ja, ik draag ook goud. Dus ik draag het als een combo. Hier is helemaal niks mis mee vind ik, want het kan prima beide! Zoals dierbare sieraden die ik in het zilver heb, wil ik natuurlijk niet af doen. 
Bij sommige kledingstukken staat goud ook beter vind ik. En dat vind ik ook met zilver. Dus waarom niet allebei? Het is 2018 dus dit kan makkelijk. 

Om even op gouden sieraden terug te komen. Laatst heeft een heel leuk online bedrijfje mij benaderd en deze winkel verkoopt hele mooie sieraden! En voornamelijk in het goud dus toen dacht ik waarom laat ik mij niet verrassen door hun. Ik had gevraagd of ze oorringetjes wilden uitzoeken, omdat de oorbellen die ik dan zou ontvangen mijn eerste aanwinst zouden zijn voor mij gouden earparty. En dit vonden ze een leuk idee. 
Ik heb earparty foto's gemaakt:

Deze leuke oorbelletjes die hierboven staan heb ik mogen ontvangen! Ik vind ze simpel en subtiel, maar heel leuk! Ik had als idee om deze oorbelletjes in mijn tweede gaatje te doen, zoals je ook kan zien op alle foto's, maar ik denk dat ik ze toch in mijn derde gaatje ga doen, omdat ze subtiel zijn. 
Maar nu komt het leuke! Heel lief, ik mocht jullie een kortingscode geven. Typ ''@kimoctober'' bij de check-out en ontvang 10% korting. Wat ook leuk is, is dat ze gratis verzenden binnen Nederland! Ga naar www.alyss.nl en start your earparty right now! (De code is geldig tot 19 juni 2018) Bedankt voor het lezen! 
Wat vind jij van een earparty?

        


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.