Maak je eigen hoesje! | Caseapp.nl

07:00:00
Hi, daar was ik weer! Ik ben een tijdje niet actief geweest, omdat ik in het afronden van mijn mbo-studie zit! Eind april weet ik of ik ben geslaagd of niet en op dit moment ben ik druk bezig om de laatste lootjes uit te voeren en in te leveren. En omdat ik hierna naar de pabo (leraar tot basisonderwijs) wil, moet ik leren voor belangrijke toetsen. Als ik de toetsen heb gehaald, mag ik de opleiding doen! Dus het is even knokken de komende tijd. Dit was even een kleine update, maar even heel wat anders. Lees je mee? →

Onlangs mocht ik dit toffe hoesje van caseapp.nl ontvangen! CaseApp is een site waar je hoesjes kan kopen, maar je kan ook je eigen hoesje of skin ontwerpen! Super leuk! Ik wilde graag zelf een ontwerpen, maar het lukte niet helemaal. Ik had wel iets, maar ik zat te twijfelen tussen mijn eigen -en dit ontwerp. Toch heb ik gekozen voor het leuke stippen hoesje (wie houdt nou niet van stipjes?!). Dit ontwerp heb ik niet zelf ontworpen, maar kan je bestellen in hun shop. 
Voor (bijna) elke telefoon kan je wel een hoesje ontwerpen bij CaseApp. Ze hebben zelf ook veel ontwerpen die je kan bestellen. 


Wil je nou zelf zo’n leuk hoesje ontwerpen? Dat kan! Via deze link kom je direct op de site waar je je eigen gepersonaliseerde hoesje kan ontwerpen! (Maar je kan, net als ik, ook een uit hun bibliotheek kiezen). En vergeet niet, wanneer je bij de check-out mijn code invoert: KIMO20 , krijg je 20% korting op je bestelling! 

        6 opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.