Nieuwe camera!

08:00:00

Ein-de-lijk, ik heb een nieuwe camera gekocht! Op vrijdag 24 november sloeg ik mijn slag, want toen was het Black Friday. Ik heb wat onderzoek gedaan naar verschillende camera's en heb om mijn budget gedacht... En het is geworden...*tromgeroffel* de Canon eos 1300D!

Ik heb wel getwijfeld over welke camera ik nou zou nemen, maar uiteindelijk ben ik heel erg blij met mijn keuze. Ik zat namelijk te twijfelen tussen de Nikon D3400 en dus de Canon eos 1300D. Uiteindelijk ben ik voor de Canon gegaan, omdat er een hele mooie starterkit bij de Media Markt te koop was op Black Friday. De Nikon D3400 was niet heel erg in prijs verlaagd die dag en bij de Canon kreeg ik alles erop en eraan: de camera zelf, een lens, een tas en een sd kaart. Bij de Nikon kreeg ik alleen de lens. De prijzen verschilden ook nog best veel en toen ben ik tot de conclusie gekomen om toch voor de Canon te gaan. En wat ben ik blij! De resultaten zijn zó goed! Ik kan nu eindelijk mooie foto's maken. Alleen moet ik nog een statief kopen, maar die heb ik gevraagd voor kerst, hihi. 


Als ik deze foto's zie ↑, vind ik ze niet mooi. Dit is gemaakt met mijn Iphone 6. Die heeft een redelijke camera, maar natuurlijk niet zoals een échte camera. 
Zoals je ziet heb ik een 18-55 mm lens. Dit is een standaard lens die je (bijna) bij elke camera wel krijgt. Natuurlijk wil ik nog meer lenzen aanschaffen, maar eerst hiervan genieten. 
Mijn eerste, goede foto's die ik gemaakt heb met mijn camera! ↑

Ik ben echt heel erg blij, want ik kan nu eindelijk professionele foto's met goede kwaliteit maken! 😃


Bedankt voor het lezen! 
En alvast fijne feestdagen 🌟
     

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie camera en hij maakt inderdaad erg mooie foto's. Veel plezier ermee en hopen dat je de statief krijgt voor kerst ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel! Ik hoop het ook, hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.