★ Armbandjes van Lobibeads ★

15:07:00
Joehoe, daar ben ik weer! Onlangs heeft Lobibeads mij armbandjes gestuurd van hun eigen merk. Deze heb ik met liefde ontvangen en wil ik jullie graag laten zien! Ik heb ook nog een (kerst)cadeautje voor jullie! Lees je mee? →

Lobibeads is een van mijn favoriete online shops op het moment. Lobibeads is een sieraden merk en ze verkopen van alles! Onder andere deze hele leuke armbandjes die ik mocht ontvangen. Ze hebben een online shop, maar ze hebben ook verkooppunten. Als je wilt weten, kijk dan even op hun site: www.lobibeads.com 
Binnen Nederland verzenden ze altijd gratis! Voor andere landen binnen Europa rekenen ze €1,95. Niet veel toch? En wat ook fijn is, is dat je 6 maanden garantie hebt op je aankoop!  


Omdat het bijna kerst is en je waarschijnlijk cadeautjes gaat kopen voor je dierbaren moet je natuurlijk wel wat leuks hebben! Zelf vind ik armbandjes geven wel iets origineels, omdat je hier niet snel op komt. Tenminste ik zou hier niet op komen. 
Ik mocht drie exemplaren ontvangen en natuurlijk heb ik dat in kerstsfeer uitgekozen. 
Ik zie het al voor me dat ik ze bij mijn outfit draag! 


Ik vind de armbandjes zo leuk! Ze zijn makkelijk om en af te doen en je kan ze vrijwel overal bij combineren! 

Voor degene die ook zulke leuke armbandjes willen, heb ik een kortingscode! Als je mijn code KIM25 bij de check-out invult, krijg je 25% korting op alle armbandjes! Is dat niet leuk om jezelf een (kerst)cadeautje te geven? Of misschien voor iemand anders..? 
En wat ook nog heel leuk is, is dat ze de items in een cadeauverpakking sturen dus hoef je ook niet meer in te pakken. En voor jezelf is het natuurlijk leuk om zoiets te ontvangen. 

En trouwens, zien jullie de kwaliteit van de foto's?!?! Ik heb ein-de-lijk een camera gekocht met Black Friday. Ik ben zó blij!!! 


Bedankt voor het lezen!
En alvast fijne feestdagen 🌟

      
Geef jij cadeautjes met kerst? 


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.