Nieuw horloge! | ☽ Violet Hamden

06:00:00

Ik kwam erachter dat mijn pols wel een nieuw horloge kon gebruiken. Degene die ik al had was meer dan 2 jaar oud en was toch redelijk aan vervanging toe. Ik wist niet zo goed wat ik wilde. Dus heb ik een tijdje gezocht naar een horloge wat mij aansprak. En eindelijk had ik dan één gevonden van het nieuwe merk Violet Hamden. Lees je mee? →

Violet Hamden beschrijft haar horloges als:
“Tijd is niet te vangen, we denken terug aan een bepaald gevoel, een herinnering of een droom. Wees bewust wanneer je ‘s ochtends opstaat, je rituelen uitvoert, vrienden ontmoet, naar werk reist of de wereld ontdekt.”

Violet Hamden heeft twee collecties uitgebracht: De Nowness collectie en de Day & Night collectie. Mijn horloge komt uit de Day & Night collectie. 

Het horloge dat ik heb gekozen heet Day & Night Black Midnight Black. Zoals de naam het al zegt hij is zwart, maar dan ook helemaal zwart. Het horloge heeft grijze details. Ze ziet er simpel uit, maar ze heeft toch een classic touch. En dat vind ik er zo mooi aan. Dit horloge kan je met van alles combineren en dat is erg praktisch, omdat ik sinds kort best veel kleuren in mijn kast heb liggen. 
Ik heb voor de diameter 38 mm gekozen. Deze valt goed om mijn pols, omdat ik een vrij kleine pols heb. Hiervoor had ik 40 mm, maar die was best groot. Scheelt niet veel, maar dat zie je wel. 
Het bandje is lekker soepel en valt zo om je pols heen. Dus je zit niet met van dat stugge leer dat eerst naar jouw pols moet vormen. 


Toen ik het horloge ging bestellen, stond er bij het horloge dat ik er ook nog een cadeautje bij kreeg. En dat waren de matchende armbandjes! Het lijken twee armbandjes, maar het handige is dat het één sluiting heeft dus eigenlijk is het een armband. In het doosje zat ook een boekje. Dit is een journal. Dit boekje is bedoeld om jouw 'memories' op te schrijven die jij hebt meegemaakt. En dit koppelt heel mooi de gedachten terug die het merk met de horloges bedoelt. Ook zat er een garantie kaartje bij met een garantie van 2 jaar. En een kaartje met op welke sociale media je ze kan vinden en waar zij hun horloges delen.Het horloge kost €89,- en als je het armbandje los wil kopen kost deze €29,- 
Ook kun je bandjes verwisselen, zodat je bij een bepaalde outfit er op-en-top uit ziet. Deze kosten ook €29,-Ik zit er nog aan te denken om een oranje bandje aan te schaffen, want ja, dat ben ik, haha! Ik kon namelijk niet kiezen tussen de bandjes en toen zag ik dat je de bandjes ook los kon kopen. Misschien een kerst tip..?

Neem zeker even een kijkje op de Instagram van Violet Hamden en hun website!
Bedankt voor het lezen! 🍂

     
Disclaimer: het horloge is niet gesponsord 

5 opmerkingen:

 1. Het is echt een beauty! Ga ook eens kijken of er wta voor mij tussen zit! Mijn cluse is echt aan vervanging toe haha. Komt uit de tijd dat cluse nog onbekend was haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow! Dat is een oudje, maar als hij het nog doet, haha.

   Verwijderen
 2. hij is tof! Vooral ook zo met die armbandjes er bij :) Leuk ook dat je de bandjes kunt wisselen!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.