✰ E A R P A R T Y ✰

06:00:00
Wie heeft er tegenwoordig nou geen earparty in zijn/haar oor? Ik denk tegenwoordig bijna iedereen wel, maar het is ook gewoon zo leuk! Via Pinterest zoek ik altijd inspiratie en heb ik ook een apart bord met earparty wat ik leuk en inspirerend vind. Ik wil jullie graag mijn inspiratie laten zien. Lees je mee? →

Op het moment heb ik 7 piercings. Zes gaatjes in mijn oorlellen en één piercing in mijn rechteroor in het kraakbeen (zoals je hieronder op de foto kan zien). Ik draag het liefst zilver, want dat past beter bij mijn huidskleur en haar vind ik. Vroeger droeg ik wel veel goud, maar dat was nep goud en dat verkleurde heel snel. Sinds ik zoveel piercings heb, wil ik alles echt zilver hebben, omdat mijn huid gevoeliger is geworden en met echt zilver zit je altijd goed. 
Zoals ik al zei komt mijn inspiratie heel veel van Pinterest. Ook om me heen zie ik weleens leuke earparty's. En op Instagram volg ik ook leuke shops en zij postten ook altijd leuke earparty's. Hieronder leuke shops om eens even een kijkje te nemen. 


Bekende shops zijn:
 Moonloft: zij verkopen niet alleen accessoires, maar ook roomdecor en stationery spulletjes! Moonloft heeft een winkel in Zwolle. De winkel bevindt zich in de Spoelstraat 32. 
 Anna + Nina: ook deze dames verkopen niet alleen sieraden, maar ze verkopen ook kleding en interieur spulletjes. Anna en Nina hebben ook een winkel. Deze bevindt zich in de straat Kloveniersburgwal 44 te Amsterdam.
 Fashionology: deze shop verkoopt sieraden in goud en zilver. Online op hun website kan je terecht voor te gekke sieraden, maar bij Moonloft verkopen ze ook sieraden van Fashionology. 
Wiezewasjes: deze shop verkoopt zulke mooie ringen! Ik heb twee ringen van Wiezewasjes, maar ook oorbelletjes. Ze verkopen alle sieraden die je maar om kan hebben en ze verkopen zelfs paspoorthoesjes! Leuk toch? Wiezewasjes heeft ook een winkel en deze bevindt zich in de Papestraat 9 in Den Haag.

 I N S P I R A T I E  


Het liefst wil ik mijn allebei de oren vol hebben, maar helaas zijn mijn oren niet zo groot. En is het niet zo goedkoop... Ook de oorbellen niet, maar als je er even voor spaart, is het toch een leuk cadeautje voor jezelf! (Kerst tip?) Toch staat er op mijn wishlist dat ik nog meer piercings wil in mijn rechteroor om het af te maken. Ook wil ik meer oorbellen, zodat het in mijn oren niet-symmetrisch is. Ik ben hier steeds meer mee aan het experimenteren en I like it! 


Wat draag jij liever: goud of zilver? 
Bedankt voor het lezen! 🍂
     

Handig voor als jij een piercing wilt!Bron: Pinterest

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.