☆ Diana ontmoeten! ☆

08:00:00
Vorige week zaterdag, alweer een week geleden! (28 oktober 2017) Had ik toch wel een van de leukste dagen in mijn leven. Finally I met the one and only Diana Leeflang. Afgelopen augustus heeft Diana haar eigen stationery line uitgebracht bij het Kruidvat. Via haar Instagram had ze een foto geplaatst over dat ze een meet and greet ging geven. Ik had een gokje gewaagd en een paar weken later kreeg ik opeens een berichtje op Instagram dat ik een van de meiden was die mocht komen! Wat was ik blij! Diana is al zo lang mijn inspiratie. Ik ben nooit echt een fangirl, maar wanneer ik haar naam hoor, haar video's zie en over haar praat, ben ik misschien toch wel een beetje aan het fangirlen. We hebben een heel leuk gesprek gehad van meer dan 20 minuten en in die tijd mocht ik vragen stellen voor jullie! Lees je mee? →

Wat wilde je vroeger worden?
''Eerst wilde ik chirurg worden, maar toen kwam ik er heel snel achter dat ik echt heel slecht in bètavakken ben. En toen dacht ik: ik wil fotograaf worden, want mijn opa deed ook veel met fotografie. Het ligt niet veel van elkaar af van wat ik nu doe. Het is allebei met een camera, haha.''

Wat is je favoriete herfstitem uit je kledingkast?
''Uhm... Oh! Mijn teddy jas van de Monki! Dat is net een dekentje die je om hebt, echt geweldig. En zo lekker groot.''

Hoe motiveer jij jezelf?
''Heel veel koffie drinken... Nee, grapje. Hmm, ik weet het niet zo goed.'' Dit is nu je baan, maar heb je dan weleens zo'n dag dat je geen zin hebt om te filmen? ''Ja, soms, maar dat is doordat er dan wat anders is gebeurd. Dan probeer ik wel een andere dag te filmen, want anders heb ik het gevoel dat ik me anders moet voordoen op de camera en dat is ook niet leuk om er dan zo'n 'moetje' van te maken.''

Waar zou jij het liefst willen wonen?
''Ik vind heel Amsterdam wel leuk om te wonen, maar als het daarbuiten was, zou ik wel heel graag in New York willen wonen.'' Niet eens in Leeuwarden? ''Nee, erg hé? Als het New York niet zou worden dan wel Leeuwarden denk ik. Dat is wel een leuk alternatief, haha!''

Waar zie je jezelf in 5 jaar?
Misschien een beetje een rot vraag, haha. ''Uhm, oh my god... Dat is altijd een moeilijke vraag... Als een soort van opperhoofd van de stationery dat ik dan al iets van 20 collecties heb uitgebracht. Dat lijkt me wel heel tof.'' Heel goed idee! Voor later als ik juf ben dan hebben we jouw stationery line! Wil je dan een basisschool collectie ontwerpen? ''Ik zal jullie ideeën voordragen en ik zal het meenemen, haha!''
Wat vind je het leukst aan de herfst?
''Ik denk de gezelligheid. Het is zo gezellig, want je bent lekker binnen, kaarsjes aan, lekker onder een dekentje en dan een boek lezen of een kopje thee drinken.'' Als oktober begint dan voel ik helemaal die sfeer van de herfst en op een gegeven moment komt kerst alweer en dat is zo gezellig. ''Ja, het is een en al gezelligheid. Het gevoel ervan, lekker knus.'' 

Wat is je favoriete thee?
Niet op het moment, maar gewoon in het algemeen. ''Uhm, ik denk chai latte, ja dat is mijn favoriet.'' Dat is die groene toch? ''Iel nee, dat is maccha die vind ik heel vies, haha. Chai latte is heel kruidig en ze zijn heel herfstig.''

Wat is je favoriete serie?
''Ik ga Gillmore Girls zeggen, want ik heb iets van 7/8 seizoenen in één maand gekeken.'' Dat zijn die zussen toch? ''Nee, moeder en dochter. Je moet deze serie echt kijken, zulke herfstvibes, oh my god...'' 

Wat is je lievelingseten?
''Hmm... Misschien kaasfondue. Ik houd heel erg veel van kaasfondue, haha!'' Kanen! Haha. ''Ja, kaas is life, haha!'' 

Wat MOET je in je kledingkast hebben?
''Moet? Een goed wit t-shirt. Of met een leuk printje erop. Dat is gewoon echt super handig. Daar kun je heel veel mee.''

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Ik haal mijn inspiratie van jou, maar waar haal jij het vandaan? ''Ik haal veel inspiratie van Pinterest en ook gewoon als ik zelf Youtube kijk. Dan denk ik: 'hey, dat is leuk'. En daardoor kom je dan weer op een ander idee.'' Dus eigenlijk wat wij ook doen. ''Ja, precies. Als ik op straat loop en ik zie wat leuks dan denk ik of ik daar ook wat mee kan. Soms sta je onder de douche en dan ineens komt er een idee binnen, haha.'' Jouw style is ook veranderd in de afgelopen jaren. ''Ja, klopt het is veranderd, maar ook gewoon door wat ik om me heen zie op Instagram of weet je wel... Je neemt toch bewust/onbewust dingen over. Dan ben je daardoor weer geïnspireerd.''

Wat doe je het liefst op een herfstige dag? 
''Wat ik net al zei. Gewoon lekker thuis, geurkaarsjes aanzetten, onder een dekentje kruipen en een boek lezen of een serie kijken. Of naar een leuk zaakje koffie gaan drinken. Wandelingetje maken...'' Houdt Alex ook zo van de herfst? ''Hij is niet zoals ik, ik denk dat hij ook meer van de warmte is, maar hij vindt het wel gezellig.''Ik had nog een paar dilemma's:

Koffie of thee?
''Koffie.''

Sneakers of laarsjes?
Bijvoorbeeld Dr.Martens. ''Oeh, oh jeetje.'' Ik zie jou wel steeds vaker sneakers dragen. ''Ja, laatste tijd vind ik sneakers ook heel chill dus ik ga voor sneakers.''

Lippenstift of nagellak?
''Lippenstift.''

En de laatste een goed boek of Netflix?
''Oh, die is vals... Dan ga ik voor een goed boek, want die kan je altijd en overal lezen en daar heb je niks voor nodig.''

Heel erg bedankt Diana voor de leuke dag en ik vond het fijn om je nog beter te leren kennen. Het voelde net alsof we vriendinnen waren. (Stiekem zijn we dat ook, hihi) 
Aanstaande dinsdag (7 november) komen ik en Gejanna in de vlog van Diana

Dit was eens iets anders op mijn blog! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en tot de volgende post!


Bedankt voor het lezen! 🍂
      

4 opmerkingen:

  1. Aaah zo Leuk!! En ja ik kan niet wachten tot dinsdag omg haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind Diana zo leuk! Wat tof dat je haar mocht ontmoeten!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.