Herfst trends πŸ‚

08:00:00
My beloved Autumn by Rena Ortega · behance.net/renaortegaIk zit aan de keukentafel met een lekkere warme trui aan, want ik ben nat geregend vanmiddag. Het is nog niet officieel herfst, maar het weer is er wel naar. Dit vind ik totaal niet erg, want ik heb echt zo'n zin in de herfst. Ik vind het altijd zo gezellig wanneer het weer eerder donker wordt en dat ik weer leuke lampjes en lekker ruikende geurkaarsen kan aan doen. 
Ook komt de herfst/winter fashion weer in de mode bladen te staan en wil ik graag de trends die ik leuk vind met jullie bespreken. Lees je mee? ➞

1. Teddy jassen
Wat ik heel veel zie zijn de faux teddy jassen. Ik heb een soort van teddy jas die je aan twee kanten kan dragen en die is van de H&M. Van de Urban Outfitters heb ik ook een hele toffe gezien, maar helaas is die natuurlijk wat prijzig. Bij de H&M hebben ze een teddy jack en die is meer budgetproof. 


Urban Outfitters Teddy jas
Hier kan je de teddy jas van UO shoppen.

H&M Teddy jack

Hier kan je het teddy jack van H&M shoppen. 

2. Oversized truien
Sowieso is oversized altijd goed en zit het heel lekker. Ik vind het zelf heel leuk staan bij aparte broeken. En van die gepofte truien doet me heel erg denken aan de jaren 70. En ik ben daar helemaal weg van. Ik vind het classy staan, maar het is ook weer comfortabel. 


Pull & Bear trui
 Hier kan je de oversized trui bestellen.
Monki sweater
Hier kan je de Monki sweater bestellen. 

Gepofte trui van de Monki
Hier kan je de leuke jaren 70 trui shoppen.

3. Streepjes
Streepjes blijven mij ook steeds aanspreken. Een klassiek streepjes shirt kan heel leuk zijn. De shirts zijn simpel, maar je kan ze gemakkelijk stijlen. Ik ben helemaal in-to-the mosterd geel, maar die met al die kleuren vind ik ook heel leuk!
Gestreept lange mouwen shirt van de Monki
Hier kan het leuke gele shirt shoppen

Kleurrijke shirt van de Monki
Hier kan je het vrolijke shirt shoppen!

4. Velvet
Ook in de herfst is fluweel nog in de mode. En dat vind ik niet erg, want ik vind het een hele mooie stof en het is net iets anders dan bijvoorbeeld een paars shirt wat dan ook velvet paars kan zijn!
Paarse velvet sweater van de Bershka
 Hier kan je de paarse sweater shoppen.

Roze velvet topje van de Bershka
Hier kan je het topje shoppen.

De stijlen vind ik nog steeds erg tof en op het moment ben ik helemaal in-to-the oversized truien. Oranje is mijn kleur, maar mosterdgeel vind ik op het moment ook een toffe kleur!


Wat is jouw favoriete item voor de herfst?

Bedankt voor het lezen! πŸ‚

      


2 opmerkingen:

 1. Ik kan ook echt niet wachten op de herfst, het weer is wel alweer ernaar. <3
  Ik vind de teddy trend heel erg leuk & ben gek op oversized truien.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toevallig heb ik vandaag een teddy coat bij de Primark gescoord! En voor maar €30!
   Ik ben ook gek op oversized. De look vind ik erg tof van een oversized trui. :)
   xx

   Verwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.