Harry Potter The Exhibition | 31/08/'17

08:00:00

For the real Harry Potter fans, you must see this! Vorige week ben ik met mijn vriend naar (zoals de titel al zegt) naar de Harry Potter Exhibition in Utrecht geweest. Wauw, wat was dit gaaf. Je zag kostuums en decor wat ze in de films hebben gebruikt en ik vind dit altijd zo bijzonder om te zien in het echt. Lees je mee? ➔

Samen met mijn vriend hebben we alle Harry Potter films gezien en zijn we allebei bezig met het lezen van de boeken. 
De exhibition was tot 2 september en moesten we het voor deze datum nog zien. Dat wilde we allebei heel graag en met een gratis ov chipkaart gaat dit een stuk gemakkelijker. We konden er makkelijk met de trein komen. 
De expositie duurde anderhalf uur en we vonden het allebei meer dan waard om dit in het echt te bekijken. We hebben wat foto's gemaakt en die wil ik jullie graag laten zien!
Deze jurk was nog mooier in het echt.

Zoals je kan zien ben ik een echte Gryffindor

De allerliefste elf Dobby!

Hier voelde ik me echt een Gryffindor

Welke wand zou jij willen?


Het was heel gaaf om de kostuums en bepaalde decor stukken in het echt te zien. 
In London heb je een studio tour waar je echt alles te zien krijgt. Hier wil ik ook graag nog een keer naartoe.
Op het begin kon je een foto maken en die hebben we na de tijd ook gekocht. Dit was onze souvenir, hihi. Op het einde van de expositie had je een winkeltje met souvenirs, maar die waren heel duur helaas. Het was een super leuke dag en dat we dit nog mee konden maken! (omdat het bijna voorbij was)

Bij welke (school)afdeling hoor jij?
Op www.pottermore.com kan je een test doen bij welk huis je hoort. Zelfs welke toverstok en patronus je hebt!

Bedankt voor het lezen!
         

2 opmerkingen:

  1. Aah hier ben ik begin dit jaar ook geweest! Vond het echt onwijs uitgebreid, heel leuk! Ik heb me helaas niet kunnen inhouden en heb zo'n veel te dure toverstok (van Hermelien!) en een choco kikker gekocht haha. Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, rib uit je lijf zeker? Hihi. Ik heb het wel overwogen om wat te kopen, maar (gelukkig) niet gedaan. Ik heb mooie herinneringen!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.