Diana's stationery line | Kruidvat

17:55:00

Wat heb ik hier lang naar uitgekeken zeg! Mijn favoriete youtubster heeft haar eigen stationery line uitgebracht bij het Kruidvat. En ik was een van de eerste die de spullen heeft gekocht, omdat ik bij het Kruidvat werk.🙊 Er zijn verschillende items en ik heb (bijna) alles gekocht. Ik geef vandaag een review over de producten. Lees je mee? ➔
De producten die ik heb aangeschaft zijn: de jaarplanner, het reis setje, notitieboekje, stickers, keramiek potje, stempels en de patches/pins. Diana had ook nog een hamersetje uitgebracht met metalen plaatjes, een hamer en de hamerstempels. Hiermee kon je eigen kettinkjes of plaatjes maken. Deze heb ik niet aangeschaft. 

De jaarplanner 

Zoals je op de foto's kan zien, kan je de jaarplanner om jouw gewenste manier indelen. Er komen verschillende tabbladen bij. De jaarplanner komt met: het agenda gedeelte, doodle ruimte om leuke tekeningetjes en notities te maken en een gedeelte als je plannen hebt om te gaan reizen. Ook zitten er tabbladen bij om de jaarplanner in te delen, zodat je makkelijk iets terug kan vinden.
Aan de binnenkant heb je verschillende vakjes om papiertjes in te bewaren die belangrijk zijn. En aan de rechterkant zit een rits en het is een klein etuitje voor bijvoorbeeld stickers of andere bureau accessoires die je daar kan bewaren. 
Ik vind het heel leuk dat je jaarplanner zelf in kan delen op je eigen manier. Ook vind ik het handig dat je vakjes hebt om papierwaren in te bewaren. 
Ik vind het wel jammer dat het papier in de jaarplanner wat dun is.

Het reis setje

Dit leuke boekje kwam samen met een paspoorthouder (roze!) In dit boekje kan je schrijven waar je nog naartoe wilt in de wereld. Je kan opschrijven waar je bent en op welke datum je daar bent/was en kan je opschrijven wat je wilt gaan doen. Zo kan je als het ware plannen waar je naartoe wilt gaan. 
Aan het einde van het boekje heb je een envelop die vast zit in het boekje. Hier kan je memories in bewaren, zoals foto's en kaartjes. Daarachter heb je nog een paar stickers zitten die je ook kan gebruiken. 
Ik vind dit een heel leuk concept, want je hebt alles bij elkaar van je reizen die je hebt gemaakt of gaat maken. 

Notitieboekje en accessoires

Het meeste waar ik naar uitkeek waren de stickers, washi-tape en het notitieboekje. Ik ben hier gek op. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik vind de stijl ervan erg leuk en het past helemaal bij mij. Het stickervel komt met twee verschillende kanten. Ik heb twee van die vellen gekocht, want you never have enough! Het notitieboekje komt in een A5-formaat en dit is gewoon een standaard notitieboekje, maar met wel een hele leuke kaft! 
De stempelset vind ik ook heel leuk, omdat er allemaal elementen inzitten wat ik erg leuk vind. Het stempelsetje komt met een gouden inktkussentje.
De washi-tape komt met 5 verschillende dessins. Het patroon van verschillende cactussen, sterretjes, haar bekende quote, een turquoise blaadjes patroon en een gouden lijn. Super leuk om je jaarplanner, agenda, map of boekjes mee op te pimpen!Patches en keramiek potje

Ik heb eigenlijk helemaal geen kleding met patches/pins, maar dezen vond ik zo leuk voor mijn Eastpak rugtas, want mijn rugtas heeft de kleur turquoise en ik vond de patches en pins er heel leuk bij passen. Ik vond mijn rugtas wat saai dus mijn idee was om de patches te gebruiken, zodat het wat vrolijker wordt. Zoals je ziet zijn er verschillende maten en vormen.
Het keramiek potje moest ik ook echt hebben. Ik ben dol op sterren en dit potje was geschikt voor mijn Real Techniques kwasten. Ze passen er helemaal bij vind ik! Het potje heeft een gouden sterren dessin met aan een kant ''Diana Leeflang'' erop.

Dit waren de items die ik heb gekocht uit de Diana Leeflang collectie van Kruidvat. 
Het was deze week te koop in elk Kruidvat filiaal, maar denk eraan op=op. Dus wees er nog snel bij.
Ik ben trots op haar dat ze dit heeft weten te bereiken! Ga zo door Diana!
Ze heeft ook een video gemaakt over haar stationery line. Bekijk de video hierWelk item vind jij het leukst?
Bedankt voor het lezen!
         
Disclaimer: ik ben niet gesponsord en heb al de items zelf gekocht. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.