Dagje Wildlands 🐘 | 29/08/'17

08:30:00

Afgelopen dinsdag (29-08) ben ik samen met mijn vriend een dagje naar Wildlands Emmen geweest. We hebben het super naar onze zin gehad en ik wilde jullie graag laten zien wat wij allemaal hebben gezien.
Lees je mee? →

Dit was één van de heetste dagen deze week met maar liefst 28 graden, pff. We zijn verbrand en we hebben heel veel gezweet, maar het was wel een hele leuke en heerlijke dag. Ik hou van olifanten en heb die dan ook vaak op de foto gezet, maar ik bespaar jullie al de olifanten foto's, haha.Dit lieve beestje was ingedommeld, nah

Toen Wildlands Emmen nog gewoon Dierentuin Emmen was, ben ik er vroeger geweest met school op schoolreisje en ik herkende veel dieren nog. Zoals de bavianen en de witte uilen. 
Op de kaart van het park stond dat er ook ijsberen waren, maar helaas hebben we die niet gespot. (Misschien omdat het te warm was?) Op de laatste foto staan we bij het verblijf van de ijsberen als het goed is, maar we zagen niks haha. 
Ik heb niet alles laten zien, want dan verpest ik het natuurlijk voor degene die er nog naartoe willen. 😊
Bedankt voor het lezen! 
Ps: het is september en dat betekent dat de herfst er weer aan komt! πŸ‚
      

Sidenote: ik ben absoluut geen voorstander om dieren ''op te sluiten'' in een park waar de dieren in te kleine verblijven leven. 


2 opmerkingen:

 1. Wildlands Emmen lijkt mij heel erg leuk! Staat nog zeker op mijn to-do lijstje.
  Ik heb by the way ook zoooo'n zin in oktober. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel een aanrader! De safari vonden we helaas een beetje tegenvallen.
   Ik kan niet wachten tot oktober!! <3
   xx

   Verwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.