Random vragen tag

08:00:00

Ik heb weer een leuke, gekke tag voor jullie, zodat jullie nog iets meer over mij weten. Deze tag kwam voorbij op het youtubekanaal van Yara Michels. Ik vond het leuke vragen en heb ze daarom ook beantwoord. Lees je mee? 

Welke kant sta je op in de douche? 
Meestal sta ik met mijn rug naar de douchekop toe en af en toe draai ik in het rond.

Wat zijn je gekke gewoontes? 
Ik zit altijd aan mijn ringen te friemelen. Mijn olifanten kettinkje doe ik wel eens in mijn mond... Don't ask, hihi. 🙊

Een slechte comfort food die je toch eet?
Van die slechte chocoladesnoepjes en stiekem wil ik geen mac eten, maar als ik het ruik dan verlang ik wel naar die lekkere frietjes.

Wat is je bijnaam?
Natuurlijk wordt mijn naam verkleind: Kimmie. Mijn vader noemt me Slim en soms word ik ook Mik genoemd, mijn naam andersom. Feitje: als ik als jongen was geboren zou ik Mike heetten! 😅

Wat was je eerste knuffel en hoe heette die?
Mijn eerste knuffel waren eigenlijk van die doekjes. Ik noemde ze altijd koesdoek. Daarnaast had ik een roze konijn en vroeger had die niet echt een naam, maar later noemde ik hem Milley, omdat ik fan was van Miley Cyrus, maar je spreekt het niet uit als Miley Cyrus, maar als Millie.

Wat bestel je altijd bij Starbucks? 
Ik ben niet zo vaak bij de Starbucks, maar als ik er ben bestel ik een Latte Vanille of een Iced tea. Die zijn echt lekker! Ohja en ik bestel ook weleens een lekkere muffin, hihi.

Wat draag je als je slaapt? 
In de zomer slaap ik in mijn onderbroek en een los shirt. En in de winter draag ik het liefst een lange pyjama, omdat ik een koukleum ben. 🙈

Heilige beauty regel waar je je zelf niet aan houdt?
Ik flos nooit mijn tanden. Ik kan dat gewoon niet. Dan kijk ik in de spiegel, maar dan doe ik het tegenovergestelde wat ik moet doen. Herkenbaar? 

Hoe omschrijf jij je stijl?
Pff, moeilijke vraag vind ik dit. Ik hou van comfortabel, vrolijk en oranje. Niet te veel oranje. Ik ben op het moment ook wel in de pasteltinten. Hoe ik mijn stijl omschrijf? Soms casual op non-actieve dagen en de rest houd ik van gezellige kleding waarbij ik denk: yes, this is my thing! 

Uitdrukking die je altijd zegt?
Ik zeg altijd ''lol'' of ''omg''. Standaard woordjes in mijn zinnen. 

Wat wil je nog doen voordat je doodgaat?
Ik wil heel graag nog wat van de wereld zien en naar te gekke festivals gaan. Ook wil ik natuurlijk mijn diploma's behalen voor lerares en wil ik ooit kinderen op de wereld zetten. 

Aan welke kant van het bed slaap jij?
Ik slaap aan de linkerkant van het bed als ik niet alleen slaap. En wanneer ik alleen slaap dan slaap ik meestal wat in het midden. 


Dit was de tag. Feel free om het over te nemen! Wat is jouw bijnaam? 


Bedankt voor het lezen! 🌵
     
Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.