★ OOTD ★


Hi! Daar was ik weer! En zoals de titel al zegt, heb ik een outfit of the day voor jullie!
Als je me volgt op insta heb je het vast al voorbij zien komen, want ik heb voor het eerst in mijn leven vans schoenen besteld en het is niet zomaar een kleur, maar het is natuurlijk de kleur oranje!! Ik heb de vans oldskool besteld en ze zijn gister binnen gekomen. Ik ben zo blij en ready voor de herfst dat ik er gelijk een outfit mee heb gemaakt. Kijk je mee? 
Shirt: Pull & Bear
Broek: H&M
Schoenen: Vans oldskool Glazed Ginger
Sieraden: verschillende merken: o.a. fashionology, wieze wasjes. 
Horloge: Oozoo
Bril: Ace&Tate

Bedankt voor het lezen (kijken)! 😊

     
Ps: zoals je wel kan zien, heb ik nog geen camera en heb ik niet goed een foto van mijn hele outfit kunnen maken dus ben ik creatief geweest, hihi. 

2 opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.