Zomerkriebels

08:00:00


Het einde van het jaar is inzicht en ik ben eigenlijk allang toe aan vakantie... Mijn opleiding is niet erg uitdagend meer, maar hierna hoef ik nog maar 1 jaar! Ik krijg helemaal kriebels in eindelijk lekker weer en lekker relaxen. Ik deel in deze blogpost mijn zomerplannen. Lees je mee?


Als eerste wil ik, doordat ik best wel lui ben geworden door mijn opleiding (oeps), wil ik graag mezelf bijspijkeren over het onderwijs. Hiermee bedoel ik dat ik me meer wil verdiepen in termen en meer wil weten over gedragsstoornissen.

Ik heb helaas een onvoldoende gehaald op het centraal rekenexamen. En daarom moet ik het examen na de zomervakantie opnieuw doen. In de zomervakantie wil ik me daarom gaan bijspijkeren op het gebied van rekenen. Rekenen is niet mijn sterkste vak en voor de pabo en mijn beroep heb ik dat natuurlijk wel nodig. Hoe ik dit ga doen? Ik denk elke dag of een paar dagen in de week sommetjes maken en oefenen met verhaalsommetjes.

Ook wil ik graag mijn woordenschat gaan uitbreiden. Ik merk dat ik eerder mijn tablet pak om Netflix te kijken dan dat ik een goed boek pak om te lezen. En natuurlijk is een (papieren) boek beter voor mijn ogen. Ik kan heel erg genieten van een boek en baal dan ook dat ik bijna nooit meer een boek lees. Voor de vakantie heb je er gewoon meer tijd voor, maar als ik eerlijk ben kan ik tijdens school ook best een boek lezen. Ik ben 18 jaar geworden afgelopen oktober dus het lenen van boeken is niet meer gratis voor mij. Nou zag ik bij onze bibliotheek bepaalde abonnementen die mij wel aanspreken. Hier ga ik nog even naar kijken en welke geschikt is voor mij.

Ik merk dat mijn gedachtes heel er motiverend worden. Ik ga niet op vakantie dus ik heb de tijd om mezelf bij te spijkeren en dan ook eindelijk een keer te beginnen met gitaar spelen, want dat was immers een goed voornemen voor mij in het nieuwe jaar, haha.

En natuurlijk heb ik bij mijn werk aangegeven dat ik lekker veel kan werken en heb dan ook zin om lekker veel te gaan werken, zodat ik geld kan sparen voor verdere plannen.

Ik heb niet een hele boeiende zomervakantie, maar ik heb wel de tijd om mezelf bij te spijkeren en dat is ook een goede zaak!

En vanaf vandaag om 17:00 uur heb ik 2 weken vrij van werk dus kan ik in alle rust mijn plannen uitvoeren!😊


Bedankt voor het lezen!

       


Mogelijk gemaakt door Blogger.