I'M BACK

16:40:00

Wat ben ik een slechte blogger zeg, tjongejonge. Het is alweer 2 maanden geleden dat ik mijn laatste post heb ge-upload en daar ben ik niet trots op dat zeg ik eerlijk, maar ik had gewoon helemaal geen inspiratie voor mijn blog.


Ik had er totaal geen zin meer in, omdat ik mijn blog saai vond en geen inspiratie had. 

MAAR NU, tot vandaag heb ik weer inspiratie gekregen!! Mijn blog is veranderd zoals je wel kan zien en ik ben er heel erg blij mee! Mijn lieve vriend heeft me geholpen met het ontwerpen en aanpassen van het template en ik ben er erg trots op! Het ziet er frisser en professioneler uit. Hierdoor heb ik weer helemaal zin om dingen voor jullie te schrijven.
Ik ben ook druk aan het zoeken naar een camera voor mijn blog en natuurlijk een camera om herinneringen mee te maken. 

Maar in de tussentijd dat ik ben weg geweest, ben ik natuurlijk vrolijk door gegaan met school, stage en werk. Momenteel heb ik het druk met werk en werk ik best vaan in de week. Ik heb onlangs er een nieuwe functie bij gekregen waar ik heel enthousiast over ben! 
School bied mij helaas weinig uitdaging, maar ik zet door, want ik wil naar de pabo! En door twee dagen stage te lopen, blijft het toch nog wel wat motiverend. 

Zoals ik net zei, ben ik druk bezig met een camera zoeken. En om dat ik een student ben, heb ik niet veel uit te geven, maar ik heb gespaard! Ik wil al heel lang een goede, mooie camera en het is best nog wel lastig om één te vinden. Ik heb daarom advies gevraagd en ik denk dat ik binnenkort één aanschaf. 😁

Tot slot heb ik weer zin om voor jullie te schrijven en foto's te maken en kijk ik uit naar jullie reacties! See ya soon!Bedankt voor het lezen! 
        

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je weer terug bent! Ben heel benieuwd welke camera je aan gaat schaffen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jeeej leuk dat je weer terug bent :) Mij geeft foto's maken ook altijd inspiratie! Vooral als ze goed lukken, daar wordt ik altijd erg vrolijk van. Dus hopelijk krijg jij ook dat gevoel met een nieuwe camera :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd of ik dat ook heb, hihi! :)

   Verwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.