04/04/'17

13:51:00
BEST DAY OF MY LIFEAfgelopen dinsdag was Ed Sheeran in ons koude kikkerlandje. En samen met mijn goede vriendin Gejanna zijn we naar Ed Sheeran geweest; OMG!!!

Op dinsdag 4 april gingen we 's ochtends vroeg weg met de trein richting Amsterdam. We hebben ongeveer 2 uur en 15 minuten in de trein gezeten, maar het ging heel snel, gelukkig. We moesten een keer overstappen in Almere en daar gingen we dan: richting Amsterdam waar het ging gebeuren! Ons idee was om de middag tot ongeveer 15.00 uur te spenderen om de Primark in te gaan, want er is onlangs een in Amsterdam geopend met 6 (!) verdiepingen. Maar eerst hebben we lekker een broodje gegeten bij de Bagels & Beans (waar ik trouwens nog nooit was geweest: say what?!) Ik had een bagel tosti en voor de eerste keer daar eten, was erg lekker! Daarna gingen we naar de Primark zoals afgesproken. En wat was dit veel zeg! Ik wist niet waar ik moest kijken. Uiteindelijk heb ik wel wat dingetjes gekocht, maar of ik het nou zo speciaal vond... Primark is niet helemaal mijn ding, hihi. Rond 15:00 uur liepen we richting Centraal Station en gingen we naar Amsterdam Bijlmer Arena. Daar was ons hotel en die stond vlakbij de Ziggodome waar Ed zijn concert zou geven! Als eerste instantie zouden we helemaal niet in een hotel overnachten, maar omdat het concert tot 23:00 uur duurde, moesten we even voor de zekerheid kijken of er wel een trein terugging rond die tijd. En helaas... De laatste ging om 22:39 uur... Dus toen moesten we heel snel nog een hotel boeken en gelukkig was er nog een plekje vrij waar we heen waren gegaan. Netjes hotel met een ontbijt de volgende ochtend. We voelden ons wel een buitenlander, omdat er allemaal Duitsers waren, haha! Zelfs de tv was in het Duits (?). 


Toen we onze spullen gedumpt hadden in het hotel gingen we snel naar de Burger King bij het station om wat te eten. We hebben het heel snel opgegeten, want er liepen allemaal al mensen langs die richting de Ziggodome liepen... Om 17:30 uur zouden de deuren opengaan en wat stond er al een rij toen we aankwamen, maar dat was logisch, want dat was de rij voor de staanplaatsen (en die hadden wij ook). De deuren gingen open en we mochten onze kaartjes scannen. We liepen richting de zaal, maar daarvoor stond een stand met merchandise en we konden het niet laten om even te kijken. Uiteindelijk hebben we een shirt en een armbandje gekocht van de zanger Ed Sheeran! Die hebben we gelijk aangetrokken en we gingen richting de zaal. Het was best nog rustig bij de staanplaatsen dus we stonden best dichtbij! 
Om 19:00 uur begon het voorprogramma met Ryan McMullan en Anne-Marie. Van Ryan McMullan had ik nog nooit gehoord, maar deze man kon heel goed en mooi zingen zeg! Prachtige warming-up. Daarna kwam Anne-Marie en je kan haar onder andere kennen van het liedje 'Rockabye' van Clean Bandit. Zij was ook erg goed. Ze ging helemaal los en daardoor werden wij goed opgewarmd, haha. 
En toen begon het dan echt: Ed Sheeran. Edje kwam om 20:30 het podium op en iedereen begon te juichen. Hij begon gelijk met het liedje ''Castle on the Hill' en het begon gelijk goed, wauw. 
Het concert duurde tot 22:15 uur. Dus eigenlijk hadden we naar huis gekund, maar toen we de groep mensen zagen die richting het station liepen, waren we toch wel blij dat we een hotel hadden geboekt. 

Kijk hoe lief hij hier lacht :)


De volgende dag hebben we nog een dagje geshopt in Amsterdam en natuurlijk heeft Kim wat gekocht, hihi. 

Ik had dit concert niet willen missen! Als Ed Sheeran weer in Nederland komt, ga ik er zeker weten weer heen, want wauw wat kan hij goed zingen zeg! Fangirling overhere!!! 
Nu 4 dagen later heb ik me toch een heimwee. Ed Sheeran was gisteren op tv en ik voelde de vibe gewoon weer helemaal toen ik in de Ziggodome stond. Kon ik het nog maar een keer beleven...


Gejanna heeft nog een filmpje op haar Youtube kanaal gezet over ons avontuur!😁

Toen het was afgelopen :(
Bedankt voor het lezen! 
En tot de volgende post.😊

         

2 opmerkingen:

  1. Het was zo zo zo leuk! Hele leuke blogpost ook :) Brengt me weer even terug hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Twee maanden geleden alweer. :( Ik wil terug!!!

      Verwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.