Update #2

08:30:00


Hey you! Lang niet gesproken, pff. Ik ben momenteel alleen maar bezig met school, stage, werk en slapen en als ik thuis ben en even wil ontspannen kijk ik een serie. Aankomende tijd is school wel even een prioriteit en dat blijft het natuurlijk, maar ik wilde even een update over hoe het nou gaat met mij en wat me de afgelopen tijd heeft beziggehouden. Lees je mee?

Als je me volgt op Instagram heb je een foto voorbij zien komen over Ed Sheeran. En dan weet je nu ook wat ik je ga vertellen, maar voor de mensen die mij niet volgen op Instagram: ik ga 4 april naar Ed Sheeran!!!!!! En ik ben zooooooo blij!!! Met mijn lieve vriendin Gejanna gaan we samen met zijn tweeën helemaal naar Amsterdam naar de Ziggodome. Ik heb er zoveel zin in!

Afbeeldingsresultaat voor ed sheeran

Stage
Ik heb eigenlijk nog nooit verteld over mijn stage. Ik loop stage op een basisschool in de groep 4/5 en ik vind het hartstikke leuk! Ik heb van de week een gesprek gehad met mijn stagebegeleidster en mijn coach en in de afgelopen tijd ben ik heel erg gegroeid met mijn leerdoelen en gaat het daarom ook super goed! Daar ben ik erg trots op en ga ik de komende periode weer volop bezig met een goed gevoel!
Met school heb ik het best druk, want ik ben drie dagen in de week op school en twee dagen in de week loop ik stage en daarnaast moet ik ook nog werken en heb ik bijna geen tijd voor mezelf, maar het gaat goed! 

Voornemens
Ik heb in januari een blogpost geschreven over mijn voornemens en ik moet zeggen dat ik niet met alle voornemens bezig ben. Vooral het hardlopen ben ik totaal nog niet bezig mee geweest, oepsie... Met sparen gaat het steeds beter. Ik houd nu in mijn Bullet Journal bij hoeveel ik uitgeef en dit motiveert me heel erg! 

En over het autootje gesproken, ik heb mijn autorijbewijs gehaald!! Maar of er dit jaar al een autootje komt, weet ik niet, want het is best duur en ik woon in de stad en op mijn oude, vertrouwde fietsje kan ik overal komen en ik heb natuurlijk nu een gratis ov dus voor mij hoeft het nog niet. Op het gitaar gebied ben ik wel bezig geweest met akkoorden oefenen, maar nog niet met liedjes, maar dit is een begin! 

Geslaagdkaart, gemaakt door Anet van de Vorst:

Voorjaarsvakantie
In de voorjaarsvakantie ga ik weer op wintersport! Vorig jaar ben ik ook geweest en dit jaar ga ik weer en ik heb er heel veel zin in! Lekker weer van de berg af skiën. Mijn vriend gaat ook mee en hij gaat voor het eerst skiën, hihi. 


Dit was het voor nu even!
Bedankt voor het lezen en see you soon! ❄️️


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.