Voornemens van 2017

08:30:00
        

Als eerste wil ik jullie allemaal een gelukkig en gezond 2017 wensen! Ik hoop dat er geen rare dingen zijn gebeurd met vuurwerk en dat de handen nog heel zijn...
Een nieuw jaar betekent natuurlijk nieuwe voornemens. En ik ben zo'n cliché persoon om me hier ook aan te houden, lol. En dit jaar wil ik me er dan ook echt aan houden. Lees je mee?


Laat ik eens beginnen met mijn blog. Ik wil graag sowieso een keer per maand een blogpost posten! En natuurlijk ga ik proberen dit vaker te doen, maar sowieso een keer in de maand. Dit is mijn streven, omdat ik het erg druk krijg binnenkort met school, omdat er een paar examens aankomen en natuurlijk ook nog opdrachten ernaast heb. En dan ook nog stage... 


Gerelateerde afbeelding

Op gezond gebied wil ik graag proberen om sowieso een keer per week te hardlopen. Dit doe ik dan samen met mijn vader. Ik wil dit graag doen, omdat ik mijn conditie erg mist. Vooral op school merk ik het als ik de vele trappen op moet lopen...
Ook wil ik elke dag twee stukken fruit te eten en op school minstens drie flesjes water te drinken. Ik merk dat ik weinig vitamines binnen krijg, omdat ik steeds verkouden ben en niet helemaal fit ben, dus dit wil ik graag verbeteren!

Op geld gebied wil ik veel meer gaan sparen. Afgelopen jaar heb ik best veel gespaard, maar dit jaar wil ik nog meer sparen. Ik wil heel graag voor een camera sparen en daar ben ik al mee begonnen! Ook ga ik per maand meer storten op mijn gewone spaarrekening. En ik wil ook veel minder gaan uitgeven...

Afbeeldingsresultaat voor money

Ook wil ik eindelijk eens echt gaan gitaar leren spelen. Mijn vriend kan dit al heel goed en mijn vader kan er ook wel wat van dus ik kan van hun wat leren. Ik ga eerst met de akkoorden bezig en daarna met makkelijke liedjes beginnen. Voor mijn baan later is het ook heel leuk om gitaar te kunnen spelen.
Over een paar weken heb ik mijn auto praktijk examen dus misschien komt er dit jaar wel een leuk, klein autootje! 
En last but not least wil ik heel graag naar een (groot) festival gaan. Zoals Pinkpop of Lowlands. Ik ben nog nooit naar zo'n gaaf festival geweest en dit jaar wil ik er heel graag heen en anders schuif ik het gewoon door naar volgend jaar, haha. 

Bedankt voor het lezen!
        

(Bronnen: Pinterest, Google)8 opmerkingen:

 1. Gitaar leren spelen wil ik ook dit jaar onder de knie krijgen, is zo lastig en doet z'n pijn aan je vingers haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, haha! Ik ben er al mee begonnen, maar ik moet eerst eelt op mijn vingers krijgen :')

   Verwijderen
 2. Goede voornemens! Ik moet ook gezonder gaan doen, ik eet haast nooit fruit (vooral in de winter niet) en merk dat ik ook echt moeite heb met opstaan. Misschien als ik gezonder ga leven het allemaal een stuk makkelijker gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stiekem zou ik ook nog wel eens naar een groot festival willen gaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.