The Christmas TAG πŸŽ„

08:00:00
❤️Follow us on Instagram❤️ @dear_blackbird_boutique www.dearblackbirdboutique.com.au:
Kerst komt er weer aan! En dit vind ik toch wel het gezelligste feest van het jaar. Heerlijk eten, familie en vrienden, kerstmuziek en natuurlijk de gezelligheid. De gezelligheid vind ik het allerleukste! Ik heb daarom een tag op het internet gevonden die veel bloggers al hebben gebruikt, maar ik vond deze tag ook wel erg leuk! 
Let it snow, let is snow, let's gooo! 

Oogschaduw met kerst: zilver of goud?
Persoonlijk houd ik niet zo van goud. Ik ben meer een zilvertype, maar op oogschaduw gebied denk ik dat goud beter staat met mijn blauwe ogen. Met een bruine oogschaduw tint er doorheen en het is dan niet heel goud. Zilver lijkt me ook heel mooi, maar dan knallen mijn ogen niet uit mijn oogkassen. πŸ˜œ

Echte kerstboom of een neppe?
Ik vind een echte kerstboom wel het mooist, maar al die naalden die op de grond vallen is niet erg fijn. Een neppe kan ook heel mooi zijn! Dit jaar hebben wij ook een neppe, maar als ik echt moest kiezen wil ik wel een echte!

CHICAGO + MINNEAPOLIS:

Favoriete kerstliedje?
Natuurlijk Wham! Last Christmas en All I want for Christmas van Mariah Carey. Deze twee liedjes moeten met kerst gedraaid worden, want dit maakt het helemaal af! 

Favoriete kerstfilm?
Op kerstavond keek ik altijd The Polar Express met mijn beste vriendin. Dit blijft toch wel een favoriet van mij ondanks dat het een kinderfilm is (nou en!). The Grinch is ook altijd leuk om te kijken. En dan natuurlijk wel de echte! 

Uit eten of zelf koken?
Zelf koken! Echt wel. Die drukte met uiteten, no thankyou... En zelf koken is heerlijk. Je eigen eten bereiden en opdienen en trots kijken hoe iedereen het lekkere opsmikkelt, hmmm. 

Holiday+Pinspiration:+Throw+The+Ultimate+Christmas+Soiree  - HarpersBAZAAR.com:

Kerstfeestje: organiseren of bezoeken?
Allebei. Ik vind het zelf leuk om het bij mij thuis te vieren, maar ik vind het ook wel eens leuk bij iemand anders. Dan heb ik ook eens geen troep met kerst! πŸ˜œ

Favoriete cadeautje om te krijgen?
Dat heb ik niet echt. Ik vind het super leuk als we geen cadeautjes met kerst doen, maar er toch stiekem kleine cadeautjes onder de kerstboom liggen! 

Leukste kerstervaring tot nu toe?
Lootjes trekken met kerst, maar dan niet thuis, maar een weekendje weg gezellig met onze beste vrienden in een huisje! Surprises openmaken, leuke gedichten lezen, heerlijk eten en gezelligheid. Wat wil je nog meer? 

happy holidays:

Witte kerst: ja of nee?
Zeker een JA! Een witte kerst wil ik niets liever. Dat maakt het helemaal af vind ik! Maar ik ben bang dat dat er niet van gaat komen dit jaar...

Kleuren in de kerstboom?
Ik houd er wel van dat de ballen die in de boom moeten hangen dezelfde tinten hebben. Ik ben niet zo van de felle kleuren in de boom.

Jurkjes of een winterse trui?
Ik ben dol op truien en draag ze dan ook graag, maar met kerst vind ik het toch wel dè gelegenheid om er mooi uit te zien met een prachte jurk, jumpsuit of een rok met een leuke top. Ik voel me dan altijd heel erg mooi en vind het leuk dat iedereen zich zo mooi maakt!

Festive wrapping inspiration white and brown paper with pine tree decorations | These Four Walls blog:

Vroeg opstaan of lang uitslapen met kerst?
Lang uitslapen is fijn, maar met kerst hoort het er wel bij om met z'n allen vroeg op te staan en gezamenlijk een kerstontbijt te hebben. Allemaal in onze kerstvolle pyjama's, haha!

Cadeautjes geven of krijgen?
Het geven van cadeautjes vind ik altijd heel leuk, maar het krijgen van cadeautjes is ook heel erg leuk. Vooral als je het niet verwacht! 


πŸŽ„ Ik wens jullie allemaal een hele fijne kerst! πŸŽ„

2 opmerkingen:

  1. Ik vind uiteten met kerst juist leuk! Lekker lang tafelen zonder alle afwas daarna haha. Maar thuis met zijn alle samen koken is ook leuk, dat doen wij meestal tweede kerstdag :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is waar! Haha. Dat is voor een keertje ook wel fijn :) x

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.