Fall wishlist update

11:04:00


Hadieho! Ik heb laatst een wishlist geplaatst over wat ik deze herfst graag wilde. En ik heb een update hierover. (Dat kon je ook wel aan de titel lezen, duh haha.)

Hier vind je nog even het artikel over mijn wishlist voor deze herfst. 
Lees je verder? 


Mijn wishlist is ver gekomen! Ik heb bijna alles wat ik wilde. Op de oranje broek van Monki na, maar dat was ook dan niet iets wat ik heel graag wilde. Ik vond het wel een gaaf item en de kleur, oelala. 

De Levi's broeken heb ik ook niet, maar ik heb de na maak om het zo maar even te zeggen. Ik heb twee broeken van de Monki gekocht en die hebben dezelfde fit als de mom-jeans van Levi's en I love them! De broek heeft verschillende ''washes'' en ik heb de zwarte en de donkerblauwe gekozen. Monki zegt dat het de style van de 90's heeft en daar ben ik het helemaal mee eens! Precies wat ik wilde!! De broek heet: Kimono en hier kan je hem vinden. :) 


Het allerleukste vind ik toch wel dat ik een nieuwe bril heb! Voordat ik naar Utrecht ben geweest, heb ik nog even een oogtest gedaan. (Want ik ben speciaal daarheen geweest voor de winkel waar ik mijn bril weg wilde.) De winkel heet: Ace & Tate en het is een brillenwinkel met allemaal te gekke monturen voor deze tijd. Leuke kleuren en niet oud-bollig, haha. Ik heb precies dezelfde bril als op de foto en hij is zo fijn! Hij past nu bij al mijn kleding en ik vind het montuur zo leuk! Lekker retro en old-school en zoals de meesten wel weten houd ik daar heel erg van... :)

De Fjällräven Kånken rugzak heb ik ook ein-de-lijk gekocht. Voor mijn verjaardag heb ik geld gekregen van mijn lieve vriendinnengroep en ik hoefde alleen zelf nog een klein deel te betalen! Ik heb hem dan ook gelijk gekocht en sindsdien is hij overal mee naar toe geweest! Ik heb de tas in de kleur ''brick'' gekocht, want tja herfstkleur...

En over verjaardagscadeautjes gesproken te hebben, heb ik de Ed Sheeran LP van mijn lieve vriend gekregen en heb ik de piercing en mijn derde gaatje van mijn ouders gekregen! Ik heb nog geen ringetje in de piercing, want dat komt, omdat het nu beter aan het helen is. Mijn piercing is nog erg gevoelig, maar binnenkort komt er wel een ringetje in! 

Nou mijn fall wishlist is aardig gelukt! Ik ben zo blij met alles wat ik heb gekregen en gekocht heb! :)


Bedankt voor het lezen! :)
🍂 En geniet van de herfst 🍂

         Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.