10 dingen...

08:30:00
Christmas tree love.   Hemingway & Hepburn:


Waarom ik de kerst zo leuk vindt! Yay, de wintermaanden komen er weer aan en daar hoort natuurlijk kerst bij. Ik vind kerst zo leuk dat ik wel een artikel hier over moet maken!
Lees je gezellig mee? 

No.1
Het allerleukste aan de kerst vind ik toch wel de gezelligheid. Kerstboom, sneeuw (als Nederland het toe laat), lekker eten, mooie kleding, cadeaus en ga maar verder.

No.2
De kerstboom staat weer in de woonkamer! Gezellig met mooie kerstballen en gezellige lichtjes. Dit maakt een huis echt gezellig vind ik! 

No.3 
Als het meezit is een kerst met sneeuw zo mooi. Kerst met sneeuw maakt het plaatje helemaal compleet. Op 1e of 2e kerstdag een sneeuwballen gevecht houden, is altijd leuk! 😁 En natuurlijk kan de sneeuwpop ook niet ontbreken. Ohja en de sneeuwengeltjes!

snowy /:

No.4
De (foute) kersttruien mogen weer tevoorschijn komen, heuj! Dit jaar moet ik nog wel even een kopen, hihi. 

No.5 
''All I want for Christmas is youuuuu...'' Jaja, de kerstliedjes hoor je ook weer op alle radiozenders en natuurlijk in je dagelijkse playlist komen ze ook wel tevoorschijn. Wat houd ik van kerstliedjes. Lekker meezingen met ''Jingle bells'' of ''Last Christmas''. 

No.6 
Met kerst hebben wij altijd heerlijk eten. We doen altijd lekker uitgebreid. En dat betekent een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Met een drankje en swingende muziek maakt het het helemaal af. 

Drink some hot chocolate with extra marshmallows. [The Top 10 Holiday Drinks | The Odyssey]:

No.7 
Na school of gewoon lekker in de vakantie een grote mok met warme chocolademelk en slagroom en misschien kleine marshmallows. Als ik hieraan denk, wil ik dit nu wel! 😋

No.8
Cadeautjes! Wij doen dit niet altijd, maar soms wel een paar kleinigheidjes voor onder de boom. Het is altijd leuk als er cadeautjes onder de boom liggen. En het is altijd leuk om een cadeautje te krijgen. 

Showcase the beauty of a Northern European winter with our Nordic Frost decorating theme.:

No.9 
In de herfst droeg ik natuurlijk al dikke truien, maar nu nog dikkere. En die zijn zo fijn en lekker warm. Een grote sjaal, muts en een lekkere dikke winterjas mogen ook niet ontbreken. 

No.10
Last but not least, vorst. Als we een strenge winter hebben en als het goed vriest, komt het natuurijs ook weer tevoorschijn en dit betekent schaatsen! Een middagje lekker in de buitenluch schaatsen op een mooie winterse dag met een warme mok chocolademelk. Heerlijk. Bij ons noemen ze dit ''Koek & Zopie''. 😀


Bedankt voor het lezen!
En geniet van de laatste maand van het jaar! ☕⛄✨

        

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.