5 faves van de maand oktober ๐Ÿ‚

18:50:00

Mijn favoriete maand is alweer voorbij en er zijn veel leuke dingen gebeurd en ik heb weer veel nieuwe faves die ik deze maand vaak heb gedragen of heb gebruikt. 
De tijd vliegt voorbij, want het is nog maar twee maanden tot kerst! ๐Ÿ˜ฑ
En ja, deze faves is wat later... Heel wat later... *schaam*

Ik wil eerst even zeggen dat het me spijt dat deze zo laat online is gekomen... Ik heb gewoon helemaal geen tijd gehad om even foto's hiervoor te maken. Als ik uit school kom, ben ik bekaf en wil ik alleen maar op de bank liggen. Of ik moet na school werken... 
Dit is tevens ook mijn laatste faves. Ik voel me namelijk verplicht om dit te schrijven en dat moet ik natuurlijk niet hebben, want dit is een hobby van mij en niet een verplichting. Als het mijn werk was, was het natuurlijk een ander verhaal! Dit is niet mijn werk, maar een hobby, vandaar. Geniet nog even extra van deze laatste faves van mijn favoriete maand!Als eerst is dit mijn lieveling deze maand. Ik heb ein-de-lijk de Fjรคllrรคven Kรฅnken Classic gekocht! Ik ben er zo blij mee, want ten eerste het is mijn favoriete kleur en de perfecte herfstkleur en ten tweede er past van alles in! De tas heeft een groot vak voor boeken of een tablet van 10.1 inch (daar is ook nog een speciaal vak voor!), het heeft een kleiner vakje aan de voorkant en aan de zijkanten zit ook nog een vak voor een fles. Super handig dus!Ik heb onlangs een nieuwe bril en daar ben ik ook helemaal weg van. Ik draag momenteel geen lenzen meer en heb mijn bril full-time op! Ik vind het zo'n gaaf montuur, omdat het een 60,70 en 80's style heeft en daar ben ik helemaal weg van.


Mijn derde favoriet zijn mijn nieuwe oorbelletjes. Het zijn herfstblaadjes.↑ Ik had ze al een tijdje en ik wilde ze in mijn derde gaatje doen, maar omdat mijn derde gaatje na het schieten moest helen, kon ik ze nog niet in doen. Nu kon ik ze eindelijk in doen en ik vind het zo leuk staan! Ze passen ook echt bij mij hoorde ik en dat vind ik erg leuk om te horen. :) Ik heb de oorbelletjes bij de Six gekocht. 


Mijn vierde favoriet is mijn nieuwe dekbedovertrek. Ik vond het dekbedovertrek er simpel, maar toch leuk uit zien. Ik had nog geen witte dekbedovertrek, maar deze heeft een kleine touch. Namelijk cactussen! Ik ben helemaal weg van cactussen en het past helemaal bij mijn kamer. Het heeft een klein oranje detail en dat past echt perfect bij mijn kamer. De stof is lekker zacht en slaapt heerlijk! Ik heb hem bij de Hema gekocht.Op deze foto heb ik de Monki broek aan 
Mijn laatste favoriet zijn mijn nieuwe broeken van de Monki. Ik draag ze continu, want ze zitten erg lekker en omdat ik de fit zo gaaf vind. Lekker een vintage style van de jaren 60,70 & 80's!


Nogmaals sorry dat deze blogpost zo laat is..! Ik had het een beetje druk. 
En geniet er extra van, want dit is de laatste! ๐Ÿ‚

Bedankt voor het lezen! 
๐Ÿ‚ En geniet nog van de herfst ๐Ÿ‚

       

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.