5 faves van de maand september

16:12:00
Yayayay, het is officieel herfst!! September viel nog tegen wat het betreft met het weer. En daarmee bedoel ik natuurlijk het herfstweer. 
Ik ben echt een herfstfreak, dus in deze faves komen er zeker herfstige dingen tevoorschijn. Sorry voor de late faves deze keer. Ik had het een beetje druk...  
Lees je mee? 

No.1 voor deze maand is toch wel mijn tablet. Ik heb een nieuwe tablet van het merk Samsung gekocht voor school. Nu kan ik makkelijker mijn opdrachten op school maken en dingen opzoeken. Mijn hoes is nog onderweg van Aliexpress, haha...

No.2 zijn mijn nieuwe hoesjes. Ik heb weer wat hoesjes besteld op Aliexpress en I love them! Mijn favoriet is toch wel het ''blaadje'', want tja, herfst hé!

No.3 mijn nieuwe waterfles! Eindelijk heb ik een leuke kunnen vinden en natuurlijk is de waterfles van Aliexpress, haha! De waterfles vind ik zo leuk, omdat hij zo simpel is!
Hier kan je hem bestellen. :)


 No.4 is een kledingitem. Het is een trui met driekwart mouwen van de H&M en de kleur is natuurlijk oranje. De trui heeft een klein glitterdetail en het heeft een streepjesmotief. Ik heb deze trui vaak gedragen deze maand en het is zeker een fave! 


No.5 is een lippenstift van de Hema. Ik heb deze kleur zo vaak gedragen deze maand dat deze echt wel bij mijn favorieten hoort. Het is een oranje, bruinachtige kleur. Een goede kleur voor de herfst. :) 
Het is de soft matt lipbalm in de kleur 15.Zoals je ziet is het veel oranje, hihi.
Bedankt voor het lezen en tot de volgende faves! (Oktober!!!)2 opmerkingen:

 1. Ah wat een leuke favoriete! Ik vind het oranje shirt heel leuk, en het blaadjes telefoonhoesje. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry voor de late reactie! :$
   Lief, dankjewel! :)

   Verwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.