Fall Wishlist ☂

08:00:00

Voor deze herfst heb ik een wishlist gemaakt van de dingen die ik graag deze herfst nog wil hebben. Tenminste dat wil ik proberen en anders komen de items op mijn andere wishlist, hihi. Kijk je mee? -->


No.1: Fjällräven Känken 

Dit Zweeds merk wordt steeds populairder hier in Nederland. En ik ben ook een van die mensen die de tas heel graag wilt hebben. Ik wil hem in de kleur ''Brick''. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik helemaal gek van deze kleur. Een echte herfstkleur. Ik wil hem zo graag, maar hij is een beetje aan de prijzige kant... Hier in Nederland betaal je voor de classic variant €79,95... Ik vind dit best duur, maar ik vind de tas zo leuk! Waarschijnlijk komt deze er wel. :)

No.2: Nieuwe bril

Omdat ik mijn bril niet meer zo leuk vind, wil ik graag een nieuwe en ik vond de bril op de foto wel erg leuk! Het heeft een vintage, retro, old school stijl en daar ben ik wel van! Deze bril wil ik dan ook heel graag deze herfst! :)

No.3: Earparty

Ik wil er een paar nieuwe gaatjes bij. Eigenlijk zijn het piercings, maar het zit in mijn oor en dat is toch vaak een beetje dubbel. Ik wil er graag nog een derde gaatje bij bij allebei mijn oren. En aan mijn rechteroor wil ik een helix piercing en zo'n andere maar dan wat lager in het oor (zoals op de foto). Heeft iemand enig idee hoe dit heet? Haha

No.4: Ed Sheeran LP

Deze staat al heel lang op mijn lijst. Ik kom elke keer langs de platenwinkel, maar dan is hij er niet meer. :( Dus hopelijk kan ik hem deze herfst eindelijk kopen, want er zitten hele gave nummers op voor de herfst. Lekker relaxed. :)

No.5: Levi's mom-jeans

Ik houd wel van die vintage look en daar hoort natuurlijk een Levi's jeans bij. Ik wil deze broeken graag thriften, want dat is ten eerste veel goedkoper en als je ze thrift zijn ze ook nog eens vintage, haha! Ik ben helemaal weg van de mom-jeans' en wil ik er graag een paar aan mijn collectie toevoegen! 

No.6: Wide leg trousers 

Hier ben ik ook helemaal weg van! De wide leg trousers vind ik zo gaaf. Ik heb er op dit moment drie, maar er kunnen er nog wel een paar bij, haha! Ik heb een hele leuke bij Monki gezien mijn favoriete winkel, dus hopelijk koop ik de broek deze herfst, want het heeft een perfecte herfstkleur! Ook wil ik nog wel een cullotte erbij. Deze vind ik ook heel gaaf. Ik heb zoiets wel in een jumpsuit, maar ik wil er ook gewoon een broek van.
Bedankt voor het lezen! :)
🍂 En geniet van de herfst 🍂

Welk item staat beslist nog op jouw wishlist? 


Ps: tegelijkertijd is dit ook mijn birthday wishlist, omdat op mijn birthday wishlist staan dezelfde dingen, hihi.
6 opmerkingen:

 1. Hele leuke wishlist! :) Ik heb ook aan beide kanten drie 'gewone' gaatjes en in mn rechteroog een helix piercing. Ik heb door m'n helix nu wel een bultje op de achterkant van mn oor, maar gelukkig niet op de voorkant (wat sommige vriendinnen van me wel hebben) dus je ziet t gelukkig niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de conch piercing laten zetten!! En mijn derde gaatje. Tot nu toe doet het nog wat pijn als ik erop lig of als ik eraan zit. Heb nog geen bultje gevoeld..?

   Verwijderen
 2. Ahh zo'n earparty lijkt mij ook wel wat :) X is echt zo'n leuk album! Ik snap wel dat je 'm op een plaat wilt! En zo'n tof kleurtje, die fjällraven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de plaat voor mijn verjaardag gekregen van mijn lieve vriend! :) Ben er zo blij mee!

   Verwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.