Drukdrukdruk!

08:00:00
Don't be busy, be productive! Get the >>FREE PRINTABLE<< here! Put it near your work station to motivate you:
Tjonge jonge, het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen en ik heb het nu al druk!

Ik heb drie dagen school en twee dagen stage. In deze dagen moet ik mijn werk en rijles ook nog combineren en soms werk ik ook nog in het weekend. Mijn vriend zie ik elk weekend en dat kan soms ook nog maar net. 
Ik moet dit allemaal combineren. Mijn schooldagen zijn erg lang en soms moet ik uit school gelijk naar mijn werk. Vandaar dat ik niet zo actief ben op mijn blog. Ik moet het nog even zien te combineren allemaal, maar dat komt wel goed! Sowieso zou deze maand niet heel veel online komen, omdat oktober mijn maand is, hihi. Ik probeer mijn best om het zo goed mogelijk in te halen! Jullie zien vanzelf wanneer iets voorbij komt. :)


Dit was even een hele korte update over hoe het nou eraan toe gaat in mijn leven, lol. Bedankt voor het lezen en ik hoop dat jullie het begrijpen! Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.