Joehoe, daar ben ik weer!

17:00:00
pinterest | @faithkimberly1:


Oh my god, wat ben ik lui geweest deze vakantie op het gebied van bloggen... Ik werk hard de laatste tijd, vandaar dat ik niet veel post en er ook niet echt mee bezig ben, sorry! Maar, augustus is bijna om en dat betekent dat september er weer aan komt en dat betekent dat de herfst er ook weer aan komt. En als jullie goed hebben gelezen, weten jullie dat herfst mijn favoriete seizoen is! Dus dat betekent ook extra posts! Heb er nu al zin in!!! :)Vanaf september kunnen jullie hier ook een paar veranderingen zien, maar dat houd ik nog lekker geheim, gehehe. 
Ook is mijn plan om veel meer te posten. En ik wil dit dan ook gaan proberen om jullie leuke blogposts te laten zien, want het is tenslotte herfst en dat moet gevierd worden, because: me ♡ fall= perfection!
Ik wil ook proberen om meer mijn eigen dingen te doen die ik graag wil doen op deze blog. En mijn idee was toen ik deze blog begon om outfitposts te maken en dat wil ik nu ook proberen om te gaan doen, omdat fashion echt iets is wat ik heel erg leuk vind! 
En er komt nog iets heel leuks aan, maar dat ga ik ook nog niet vertellen (wat ben ik gemeen hé), want dat is nu nog niet aan de orde. 

Ook begint school weer en daar hoort ook weer stage bij. Dus ik moet nu weer alles gaan combineren. Daarnaast heb ik ook nog mijn werk en ben ik bezig met rijlessen. Mijn blog is een hobby van mij en ik wil dan (nog) niet een vaste ''postdag'' hebben, want ik weet niet altijd of mij dat lukt. Hopelijk komt die er wel in de toekomst, zodat jullie altijd zekerheid hebben op wekelijkse, vrolijke energie van mij. :)

Dit was een kleine update hoe het in de volgende maanden aan toe gaat, maar jullie gaan het allemaal wel zien! 


Geniet nog van de vakantie, want die is helaas alweer bijna voorbij...


Bedankt voor het lezen! :)


2 opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.