Ciao bella's!

08:00:00


I'm back! Na twee weken lekker in de zon hebben gelegen, ben ik weer in het koude kikkerlandje belandt... Helaas, maar aan alle leuke dingen komt een eind. Er komt een tijd van komen en een tijd van gaan... Maar niet getreurd! Ik ben heerlijk bruin geworden en heb ook nog lekker geshopt! Ondanks dat we dit jaar niet zo lang op vakantie zijn geweest, ben ik lekker tot rust gekomen.

Na drie jaar niet op vakantie geweest, was het toch wel weer erg lekker om dit jaar toch (op het laatste nippertje) nog op vakantie te gaan. Onze vaste plek om op vakantie te gaan is naar Italië en dan zitten we bij het Gardameer. Dit jaar wisten we niet zeker of we daar weer naartoe gingen, omdat het een beetje ''saai'' wordt doordat we er zo vaak zijn geweest, maar uiteindelijk zijn we daar wel naartoe geweest. Ik heb een paar kiekjes gemaakt en die wil ik graag met jullie delen. :)


De Markt in Lazise

Lekker relaxen op het strand


Drankjes doen

Snel een plaatje schieten 


Genieten van een mooie zonsondergang
Laatste avond en dat betekent uiteten!


Ik heb genoten van het lekkere weer, maar ik vind het toch wel weer fijn om thuis te zijn. Helaas is het weer niet zo mooi als in Italië, maar het is niet anders...
Ik kwam er trouwens achter dat ik niet zo heel veel foto's had gemaakt voor op mijn blog, hihi.Bedankt voor het lezen! :)


Wat is jouw favoriete pizza?
Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.