5 faves van de maand juli

08:00:00

Het is weer tijd voor faves van de maand. Elke keer als ik dit schrijf dan besef ik dat de maanden echt snel voorbij gaan. Een knipje en het is alweer augustus! Time flies when you're having fun! 


Mijn eerste favoriet is weer iets van Aliexpress. Afgelopen maand heb ik er weer een bestelling geplaatst. Ik had een paar hoesjes besteld. En ik ben heel erg tevreden met dit hoesje. Het heeft een heel mooie zachte turquoise/groene kleur en ik ben er echt verliefd op! Hij sluit heel goed aan en hij is goed beschermd. Het hoesje is van silicione dus hij kan wel een paar stootjes hebben. Niet dat dit gebeurt, want ik doe natuurlijk heel voorzichtig met mijn nieuwe mobiel, hihi. Ik denk dat ik van dit hoesje nog een paar kleurtjes ga bestellen! Eindelijk kon ik mijn Toms weer aan, omdat het prachtig weer was! Ik heb ze dan ook vaak gedragen dus dit waren zeker een van mijn faves deze maand. Ik heb de lichtblauwe variant van het merk Toms. Wat ik zo leuk vind aan deze schoenen, je trekt ze zo aan, past overal bij en als je ze koopt, krijgt een kindje in een arm land ook een paar schoenen! Hoe leuk is dat? :)Voordat ik op vakantie ging, ben ik nog even snel de stad in geweest. Het was de bedoeling dat ik nik meer zou kopen qua kleding, maar toen zag ik een hele leuke wijde broek. Ik kon hem niet laten hangen, hihi. Hij is van de C&A. Heel veel mensen vinden dit geen leuke winkel, maar het merk Clockhouse en Yessica zijn hele leuke merken hoor. En kijk eens naar de leuke broek. Je zou niet zeggen dat het van de C&A is hé? In Italië heb ik natuurlijk ook wat souvenirtjes gekocht. Armbandjes zijn een standaard geval om die daar te kopen, haha.
Maar er lopen in Italië altijd van die mensen over het strand die ook dingen verkopen. Zoals: zonnebrillen, armbandjes etc. Dit keer was er een man met van die hele grote kleden die Urban Outfitters ook heeft, maar dan mega duur... Ik zag een heel leuk kleed, maar ik zat te twijfelen of ik hem wel wilde. Uiteindelijk heb ik hem voor €10,- mee kunnen krijgen! Dat is toch heel wat anders dan die prijzen van UO, hihi. Dus dit is zeker ook een favoriet van mij deze maand en wat een koopje! Ik ben er zo blij mee!Ook heb ik een hele mooie nieuwe tas gescoord in Italië op de markt. Een hele mooie bruine, nep leren tas en hij is best groot dus die kan ik mooi voor het nieuwe schooljaar gebruiken! Hier ben ik ook heel erg blij mee. 

Dit waren mijn 5 faves voor ze maand. De blogpost is wat later online, omdat ik net terug ben van vakantie en ik het bijna vergeten was... Oepsie.


Voor de mensen die nog op vakantie zijn, geniet er nog van! En natuurlijk voor de anderen die lekker weer thuis zijn, geniet ook nog van je vakantie, want we zitten alweer op de helft! :(Bedankt voor het lezen! :)

Wat heb jij gescoord op vakantie? 


4 opmerkingen:

 1. wauw, hele mooie schoentjes en broek heb je gevonden! Zulke schoentjes wil ik ook nog eens, misschien volgende zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zitten heerlijk voor in de zomer! Echt een aanrader! :)

   Verwijderen
 2. Leuke items! En toms zijn zo leuk!
  En dat kleed, gááf love it!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.