10 dingen...

16:00:00


Paper Canoe Printables....good reminder of how beautiful simple things can really be.  Watercolor.:YESYESYES, het is eindelijk herfst! Ik ben in de herfst geboren en ik denk dat het daarom mijn favoriete seizoen is. Tuurlijk houd ik ook van de zomer, maar de herfst is echt mijn favoriet! Ik ben een echte fall-girl. Lees je mee? Je wil vast wel weten waarom ik zo van de herfst houd, haha...

1. Ik vind het zo fijn als de temperatuur kouder wordt om mijn leuke truien weer aan te mogen doen! Mijn collectie wil ik dan elke keer wel weer uitbreiden. 


2. Zoals jullie misschien wel in mijn bio op mijn blog hebben gelezen, vind ik het heerlijk om naar de regen te luisteren. Ik vind dat zo'n rustgevend geluid. Vooral 's avonds, dan kan ik lekker in slaap vallen, hihi.3. Wanneer de bomen weer veranderen in een mooie oranje, rode of gele kleur. Ik vind dat zó leuk! Dan kan ik ook weer mooie foto's maken, want ik ben helemaal gek op de kleur oranje! Love it! 

                               
4. Ik zei het net hierboven al, maar ik kan dan weer mooie foto's maken! Warme kleuren op beeld, daar houd ik van.


5. Mijn kamer weer omtoveren tot een gezellige, warme plek met leuke autumn decorations. Dat maakt mijn kamer gelijk ook warmer en dat gevoel vind ik heel fijn. 6. De kaarsjes mogen weer aan! Dat vind ik ook zo fijn. Heerlijke geurkaarsen voor in mijn kamer en de sfeer van het gezellige kaarslicht, zo fijn.


7. Pompoenen! Yes, die komen ook weer tevoorschijn. Ik wil sowieso dit jaar weer een paar kleine pompoentjes in mijn kamer hebben. En ik wil er ook een paar grote uithollen samen met mijn moeder, wiehoe!


8. HALLOWEEN! Helaas vieren we Halloween niet zoals in Amerika (en dat zou ik wel heel graag willen), maar dat bederft de pret niet, want het is altijd leuk om het samen met vrienden te vieren of gewoon enge films te zien op de dag zelf. 9. De natuur in! Alle mooie bomen die hun bladeren verliezen en de eikels, dennenappels, kastanjes en alle andere nootjes die naar beneden komen vallen. En natuurlijk neem ik deze mee naar huis voor decoratie in mijn kamer, hihi.


10. Last but definitly not least, herfst inkopen doen en daarmee bedoel ik natuurlijk kleding! Koltruien, nieuwe schoenen, broeken, rokjes en ga zo maar verder. 


Ik vind de sfeer van de herfst gewoon zo fijn. Ik houd heel erg van warmte en gezelligheid en ik kan niet heel goed uitleggen waarom, maar dat geeft mij een heel fijn gevoel! Ohja, en als je het nog niet wist, ben ik helemaal weg van de kleur oranje! :D
Autumn is a second spring...:
Bedankt voor het lezen! :)

Wat vind jij leuk aan de herfst?
Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.