5 faves van de maand juni

16:00:00Favoriete van de maand heb ik weer! Dit keer van de maand juni (duh). Het is alweer juli (wat gaat de tijd snel). En het is eindelijk weer zomer. In de maand juni was het weer niet al te mooi. Vooral aan het begin van de maand niet, helaas. Welkom in Nederland... Ik hoop dat de maand juli veel mooier wordt! Nu klaar met het geklets en in to the favorites! 

Afgelopen maand had ik wat besteld op de website: Aliexpress. Een paar kettinkjes en oorbelletjes. Ik zocht al zo lang naar die dingen en ik kon ze gewoon gemakkelijk op die site vinden! Mijn fave van die bestelling was toch wel deze oorbel. Helaas is hij niet echt zilver, maar ik kan toch niet met de oorbel slapen, want dan zou ik aan alles blijven hangen, haha! (Op de foto is het de hanger oorbel)
De oorbellen kwamen met z'n tweeën, maar ik draag er maar een. Dit vind ik leuker. Ik wilde een soort van ear party bij de ene kant van mijn oor en aan de andere kant van mij oor wilde ik het wat rustiger. Ik heb de oorbel de hele maand in gehad en dat gaat ook nog wel langer worden! Ik wil er ook nog twee gaatjes bij dus hopelijk komen die er binnenkort. :)Mijn abonnement van mijn Iphone 4s verliep bijna, dus mocht ik een nieuw abonnement en natuurlijk een nieuwe mobiel, want die Iphone 4s van mij is alweer zo sloom... (8gb hé)
Van mijn ouders mocht ik de Iphone 6 (!) bestellen + een nieuw abonnement. Of eigenlijk andersom, want ik krijg de mobiel bij het abonnement. 
Ik ben zoooo blij! Hij heeft 64gb geheugen dus ik kan er heel lang mee! En hij is lekker groot! Kijk dat verschil!Een hele andere favoriet is een serie waar ik weer verslaafd aan ben geworden: Gossip Girl. Vele van jullie zullen deze serie wel kennen, maar onlangs ben ik weer verder gegaan waar ik was gebleven en ik kan er maar niet mee stoppen! Omdat de vakantie er ook bijna aankomt en ik zo goed als klaar ben met school moet ik mijn tijd natuurlijk wel even besteden, haha! En natuurlijk het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black staat weer op Netflix, dus die kan ik ook (eindelijk) kijken. Ohja en natuurlijk begint Pretty Little Liars ook weer. Oh ooh Kim...

How I watch shows on Netflix #yesIbingewatch:


Ik heb weer een favoriete nagellak deze maand en het is weer een nagellakje van Catrice. Dit is ook weer een ''fashion color'' en I love it! Het is een hele mooie oud roze/paarse kleur. Perfect voor de zomer, want die kleur is helemaal in! De kleur heet ''Cha- Kira'' kwam ik later nog even achter, haha. 
Mijn laatste favoriet is alvast een voor school. Waar ik natuurlijk helemaal niet aan wil denken, want het is bijna vakantie, maar ik moet het toch hebben en ze hebben er nu nog heel veel van; ik heb alvast een agenda van de Hema gekocht. Hij is lekker simpel en klein en hij past perfect in een klein tasje! Ik dacht eraan om eens een kleine agenda te halen. Elke keer zo'n grote agenda vond ik toch niet heel erg handig en ik dacht ik doe eens wat anders. Lekker simpel en zwart! Hier kan je hem vinden: Hema.nl


Ik hoop dat jullie mijn favorieten van deze maand weer leuk vonden!

Bedankt voor het lezen!


Wat is absoluut jouw favorite van de maand juni?3 opmerkingen:

  1. Mijn favoriet: mijn nieuwe camera, hihi! Leuk geschreven :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind die oorbellen echt super leuk (en de rest trouwens ook)!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.