10 dingen...

08:30:00
Summer Vibes :: Beach :: Friends :: Adventure :: Sun :: Salty Fun :: Blue Water :: Paradise :: Bikinis :: Boho Style :: Fashion + Outfits :: Free your Wild + see more Untamed Summertime Inspiration @untamedorganica:


In het voorjaar heb ik ook zo'n artikel gemaakt en toen ging het over wat ik zo leuk vind aan de lente. En natuurlijk ga ik nu vertellen wat ik zo leuk vind aan de zomer! 
Lees je mee?


1. Het meeste wat ik toch wel het leukst vind aan de zomer is het lekkere weer. In de zomer verwacht je natuurlijk dat de zon volop schijnt, maar dat mag niet altijd wezen hier, maar als het mooi weer is geniet ik ervan. 's Avonds van die zwoele avonden, heerlijk.

2. Zomer betekent voor mij ook dat het einde van het schooljaar bijna inzicht is en dat betekent weer vakantie! Geen toetsen en huiswerk meer, maar volop luieren, hihi. 

3. Weer lekkere ijsjes eten van de lokale ijsboer of op vakantie. Allemaal smaken uitproberen, jummie! 4. De zomerkleding kan ook weer uit de kast. Korte broekjes, jurkjes, open schoenen en natuurlijk zwemkleding! En de zonnebril mag ook niet ontbreken. We moeten onze ogen natuurlijk wel beschermen, maar we hebben een zonnebril op om er natuurlijk fashionable uit te zien, haha! (En misschien toch een beetje voor tegen de zon)

5. Ook is er bij de winkels weer allemaal sale! En wie is er nou niet in voor een sale? Kom maar door! (Maar ik moet natuurlijk wel wat overhouden voor de vakantie, hihi.)

6. Op vakantie gaan naar lekkere warme landen dan dit koude kikkerlandje... En na drie jaar ga ik ook weer eens heerlijk op vakantie naar de zon! Ik heb er zo'n zin in! En ja, mijn vriend gaat mee! Wiehoeeee.


7. De geur van de zonnebrand vliegt elke keer door mijn neus als de zon schijnt en de temperatuur hoog is. Die geur... Ik houd er van. Zo'n lekker zomers gevoel krijg ik ervan.

8. Ik ben niet zo'n waterrat, maar ik vind het wel lekker als het warm is om even af te koelen in een meer, zee, rivier weet ik het wat, haha. Zwemmen hoort bij vakantie vind ik en ik zwem graag wanneer ik op vakantie ben. In Nederland zwem ik bijna nooit. 

9. We kunnen weer in de tuin zitten! Haal de stoelen en kussens maar weer tevoorschijn. Niets is fijner dan chillen in je eigen tuin met prachtig weer!

10. And last but not least, strand, strand en nog eens strand. Eindelijk weer lekker op het strand kunnen liggen te relaxen met een goed boek of muziek. En genieten van je mooie vakantie. 
Dit waren de 10 dingen die ik leuk vind aan de zomer! Ik heb er waarschijnlijk nog meer, maar dit zijn toch wel de leuksten.


Bedankt voor het lezen en ik wens jullie een fijne vakantie! Ciao bella's! 4 opmerkingen:

  1. Aaah, ik ga ook bijna op vakantie ik heb er zo'n zin in!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk lijstje! Ik mis vooral die warme zomeravonden ontzettend. Ik wil zo graag buiten zitten zonder dat ik een regenbui over me heen krijg. Alvast een fijne vakantie trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.