Waar ik niet zonder kan:

16:00:00Tijd om mij weer een beetje te leren kennen! Post ik de laatste tijd wel veel, maar hé dat vind ik leuk om te plaatsen! Iedereen heeft wel dingen waar hij/zij niet zonder kan. Ik natuurlijk ook. Deze producten zijn mijn favoriete producten om te gebruiken. Enjoy!Waar ik echt niet zonder kan is lippenbalsem. Ik heb overal wel lippenbalsems liggen. En als ik in de winkel ben, koop ik er ook altijd wel eentje om uit te proberen. 
Het begon allemaal met de Nivea lipbutter. Deze smeert heerlijk en mijn lippen zijn lekker vet. Ik ben eigenlijk verslaaf geworden aan lippenbalsem, want zodra mijn lippen droog worden, moét ik wel lippenbalsem gebruiken... Oepsie.


WATER! Ik heb elke dag een flesje water in mijn tas. Ik vind water heerlijk om te  drinken. Het moet goed koud zijn. Als het lekker koud is, kan ik zo het hele flesje wel in  een keer opdrinken! Een pluspunt van water is dat het niet slecht is voor je lichaam en je  huid gehydrateerd wordt! Water met een smaakje is ook altijd lekker. 
Helaas heb ik nog  geen leuke waterfles, maar hopelijk komt die er binnenkort.

Good Design | Design for the eyes. Design for the heart. | Ivory Ella Water Bottles - Stay Hydrated & Know You Helped Save the Elephants with Every Sip.:Ik denk ook dat ik niet zonder mijn horloge kan. Ik ben er zo aan gewend dat ik hem elke dag om heb. Als ik hem een dag vergeet, voelt het zo leeg om mijn pols. En als iemand dan de tijd vraagt, kijk ik automatisch op mijn horloge terwijl ik hem dan niet om heb. Haha, lekker awkward...


Mijn tote-bag kan ik ook niet zonder. Ik gebruik hem overal voor en er kan zoveel in! Geen geld uitgeven aan plastic tasjes. Beter voor mijn portemonnee en het milieu! 
Ik gebruik hem bijna elke dag. Als ik naar stage ga, naar mijn werk en natuurlijk als ik de stad in ga. Ik raad het iedereen aan om zo'n fashionable tas aan te schaffen, want geloof me het is echt handig!

Tja, mijn bril en lenzen daar kan ik natuurlijk ook niet zonder mee, haha. Zonder bril of lenzen kan ik niet heel goed zien en sinds ik een bril/lenzen heb, ben ik er echt aan gewend en is het vervelend als ik mijn bril niet op heb of mijn lenzen niet in heb. 


Ik kan ook niet zonder elastiekjes. Zonder elastiekje naar mijn werk, school of stage gaan is echt vervelend. Ik ben altijd gewend om een elastiekje om mijn pols te hebben en als ik die dan niet een keer heb, heb ik ook geen reserve in mijn tas zitten. Misschien is dit een idee..?


Last but not least, natuurlijk mijn telefoon en mijn oordopjes. Zonder telefoon kan ik mijn ouders en vriend niet bereiken en dat moet ik wel kunnen, omdat het natuurlijk belangrijk is. Oordopjes zijn niet te vergeten, want muziek luisteren wil ik overal wel. Op school en thuis bijvoorbeeld. Zonder oordopjes naar school... No way! 


Dit waren de dingen waarmee ik niet zonder kan. Er zijn waarschijnlijk nog wel meer dingen, maar dit zijn voor mij de belangrijkste.
Bedankt voor het lezen! 

        


Ps: weet iemand leuke waterbottles? ☺

12 opmerkingen:

 1. Leukleuk! Ik kan ook niet zonder mijn bril, en tote bag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, de bril is erg noodzakelijk natuurlijk! ;)

   Verwijderen
 2. Haha bijna allemaal hetzelfde, ik drink ook veel water, kan ook niet zonder mijn bril en horloge en lippenbalsem moet op zak zijn in de winter en op vakantie. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat toevallig! En zeker die lippenbalsem moet bij de hand, anders word ik gek!

   Verwijderen
 3. Haha hier nog eentje hoor, bijna alles hetzelfde! En ooooh die drinkflessen zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè! Maar waar kan je die toch vinden..?

   Verwijderen
 4. Hihi, ik herken vijand alles! Telefoon, tote bag, oordopjes, flesje water, bril/lenzen... Waar je van die toffe drinkflessen kunt weten weet ik ook niet. Ben er zelf ook al een tijdje naar op zoek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik laat het je weten als ik iets leuks heb gevonden! :)

   Verwijderen
 5. Relatable! Behalve die van het horloge, want ik heb dus geen horloge. Ik ben echt al super lang opzoek naar een beetje een degelijke, want de horloges die ik heb gehad gingen altijd binnen een week stuk. Waar heb je die van jou vandaan? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb mijn horloge van het merk 'Oozoo' dit merk kan je vinden op horloges.nl :)

   Verwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.