Druk weekje (13.06-19.06)

16:00:00

Het einde van het eerste jaar is bijna inzicht. Bijna zomervakantie! Kan niet wachten. In mijn familie was er ook iets bijzonders gebeurd. En dan heb ik ook nog mijn theorie- examen. Oefenen, oefenen, oefenen en natuurlijk leren! How was my week? 


De eerste dagen van mijn week begin ik altijd met stage en dus ook zo afgelopen week. Stage is altijd erg druk. Ik loop stage op mijn oude basisschool (vet leuk!) in groep 1. En die kids zijn hartstikke enthousiast en vrolijk en druk pff, maar wel héél leuk! Ik heb trouwens nooit uitgelegd wat ik voor opleiding doe. Misschien is dit wel even een gelegenheid daarvoor. 
Ik doe de opleiding ''Pedagogisch werk & Onderwijsassistent''. Het eerste jaar zitten deze twee opleidingen bij elkaar, maar ik wist mijn keuze allang! Onderwijsassistent is wat ik wil en ik wil hierna verder naar de pabo. Juf zijn is mijn droombaan. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken en waarom? Deze vraag vind ik altijd heel moeilijk om te beantwoorden, maar laat ik het erop houden dat kinderen altijd zo lekker spontaan zijn, haha!
Ohja, verder over het onderwerp waar ik mee bezig ben.


Het einde is dus bijna inzicht en dat betekent voor mij ook dat het eerste jaar bijna afgerond is. Ik ben nu momenteel bezig om mijn portfolio op orde te krijgen en al mijn opdrachten die erin moeten te printen en alles netjes erin te hebben (perfectionist, hihi). Ik was daar deze week dus druk mee bezig. Gelukkig hoefde ik deze week alleen zondag te werken, dus dat kwam heel goed uit. Aankomende woensdag (22-06) heb ik mijn voortgangsgesprek. Eigenlijk het gesprek over dat ik over ga of niet. Hier twijfel ik niet aan. Ik heb alles netjes in mijn portfolio en mijn docenten weten dit ook wel van mij... :$ En ik moest ook nog leren voor mijn theorie, hallelujah. 

Donderdag had mijn vriend de uitslag van zijn examens. En hij is dik geslaagd! Nu heeft hij ook zijn havo diploma in the pocket!! Ik ben erg trots op hem. Voor dat ik dit kreeg te horen, moest ik nog wat dingen afronden op school. Beetje heen en weer vliegen, maar hé daar krijgen we weer conditie van!
Die dag moesten we ook zijn rapport ophalen met zijn mooie cijfers. Dus dit kwam ook nog even tussendoor!


Ondertussen was er deze week ook nog een trouwerij in mijn familie! De dag na de uitslag. Het was een prachtige dag en het weer zat heel erg mee! Het was namelijk buiten. En de zon scheen en ik ben zelfs verbrand! Lange leven de blanke huid... Maar dat wou de pret niet bederven, want er was slecht weer verwacht en ik ben gewoon verbrand! Haha. Ik vond het een heerlijke, prachtige dag vol liefde en dit hebben we dan ook groots gevierd met z'n allen! 


Zaterdag heb ik eindelijk(!) uitgeslapen en even een relaxt dagje gehad met mijn vriend. Die avond zijn we heerlijk uiteten geweest naar de beste pizzeria in town en hebben we genoten van een welverdiende pizza + ijs van de Min12! Jammie! 


Pizza met champignons, uien, asperges, rosbief, mozzarella.
Mijn vriend had een met heel veel vlees


En toen was het alweer zondag... Work time. Afgelopen vier zondagen heb ik moeten werken en dit was dus de laatste. Heerlijk dat gevoel. Aankomende weekenden dus lekker vrij van werk. Happy me. 

Helaas heb ik het aankomende week nog druk, want vandaag heb ik mijn theorie-examen moeten doen... En ik ben helaas gezakt... En dan heb ik zo meteen ook nog rijles, maar rijles is altijd wel leuk.
Deze week heb ik ook nog een aantal dingen op school, waaronder kennismakingsavond van de nieuwe eerste jaars, leukleuk! Werk zit er ook weer in en natuurlijk verjaardagen.


Puddingbroodjes, omdat ik gezakt ben voor mijn theorie

Het einde is echt in zicht en óóóh ik kan niet wachten tot de zomer! Zon, zee, strand... Hier kan ik heerlijk bij wegdromen. Stage is ook bijna ten einde. (Dit klinkt alsof er een schip zinkt..?) en dan na de zomervakantie ga ik naar een nieuwe stageplek. Ben benieuwd. 

Dusssss, dit was mijn week wel zo'n beetje. Op Twitter had ik gezegd dat er geen blogpost online zou komen. Ik deed muziek in mijn oren en daar gingen mijn vingers, haha.

Bedankt voor het lezen!
Ik hoop dat jullie zoiets leuk vinden om te lezen en laat het me weten! :)

4 opmerkingen:

  1. Druk druk druk. Super leuk geschreven Kimmie! Mijn portfolio stroomt ook bijna over van de mapjes, hihi. Kan niet wachten tot het zomervakantie is, pff.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Same here... Mijn map ontploft bijna :')

      Verwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.