5 faves van de maand mei

17:46:00Hoihoi! Ik vond het wel leuk om dit elke maand te gaan doen. 5 faves van de maand. Dus vandaag begin ik met de 5 faves die voor mij deze maand mijn favorieten waren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, dus laat het me vooral weten! 


Als eerste een van mijn favorietenHet t-shirt van Disfordazzle. De leukste youtubster en mijn favoriete youtubster. Ze heeft dezelfde stijl als ik en daarom moest ik haar shirt hebben! Op het shirt staat haar wel bekende quote: ''Every great dream begins with a dreamer'' en met leuke icoontjes erbij is het totaal mijn stijl. Deze heb ik vaak gedragen deze maand. Hij zit heerlijk en het is gewoon een basic tee. 
Mijn tweede favoriet is de nagellak van Catrice


Heel vrolijk en zacht kleurtje. Op het potje staat ook ''fashion colour'' en dat klopt helemaal, want die kleur is op dit moment heel erg in. Het is een licht/vel paarse kleur en dit staat heel leuk bij een wat casual outfit. 
Derde favoriet is mijn deskplanner van de Hema:
Ik kan hier alles in opschrijven wat ik in de week moet doen of wat voor plannen ik heb. Je hebt een weekplanner, een to do lijstje, notes en nog een vakje waar je iets kan opschrijven of tekenen wat je maar wilt. Ik heb deze op mijn kast staan, zodat ik elke dag kan kijken wat ik aankomende week heb. En hij was ook nog eens goedkoop! (Vind hem hier: www.hema.nl)Vierde favoriet is mijn lipbutter van Labello. 


Ik heb zolang naar deze geur gezocht, omdat ik hem een keer had gezien, maar toen niet had gekocht. Ik kon hem nooit meer vinden, maar op een middag was ik in de Big Bazar en wat zag ik daar!! Eindelijk had ik hem weer gevonden en nam hem gelijk mee. En mijn laatste favoriet van deze maand is mijn zwarte pantalon:
Ik kan hem overal bij aan en hij zit heerlijk. Net een joggingsbroek alleen dan natuurlijk fashionable! Ik vind het ook een chique uitstraling hebben. Ik draag deze broek het liefst met mijn zwarte lage All Stars van Converse. 

Bedankt voor het lezen! 

       


6 opmerkingen:

  1. dat shirtje is zo leuk!! Zo iets wil ik oook :) En je shirt met je zwarte pantalon is ook heel tof trouwens :) Leuke stijl heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi dat shirtje! En die deskplanner is handig zeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke favorieten! De desk planner ziet er zo handig uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.