My cup of tea tag

15:11:00


Ik drink elke ochtend een kop thee. En soms in de middag kan er ook geen een kwaad. 

Iedereen kent wel Pickwick thee. Bij deze thee zit er in elk zakje een vraag waarover je kan praten met je vrienden, familie, kennissen en noem maar op. Dit vind ik een heel leuk idee van Pickwick. Nu dacht ik waarom zou ik niet iets doen met die vragen? Dus zo doende heb ik een paar vragen bewaard en er een tag van gemaakt. Why not? 


Wat is je grootste droom?
Het klinkt cliché, maar ik wil toch nog een keer een wereldreis maken. In zo'n hippiebusje met mijn vriend de wereld rondreizen, te gekke plekken ontdekken en nieuw eten ontdekken. Wie wil dat nou niet?!

Redwoods in Northern California:

Welke naam zou je jezelf geven als je deze mocht veranderen?
Ik vind Sophie een hele mooie naam. Als ik later een dochter krijg wil ik graag dat ze de naam Sophie krijgt. 

Wat is jouw ultieme geluksmoment?
Een heerlijke relaxte zomer of herfstdag samen met mijn vrienden of mijn lieve vriend en genieten van het leven. Of naar een leuk festival en genieten van de bekende artiesten die je ooit al eens live had willen zien. Beter kan niet, denk ik.

Welke stempels zou jij in je paspoort willen?
Ik moet eerst maar eens een paspoort hebben... Haha. Ik wil de wereld rondreizen en zoveel mooie landen en steden bezoeken, dus we zullen zien hoeveel ik er ooit in mijn paspoort krijg.

Wat is jouw favoriete sprookje?
Assepoester en Belle en het Beest, dit waren altijd mijn favoriete films vroeger. Ik wou altijd Assepoester zijn en zo'n hot stuk tegen komen. En Belle en het Beest, dat verhaal was geweldig. Ik houd van romantiek.Waar ben je dankbaar voor in het leven?
Dat ik de kans heb om dingen te doen die ik leuk vind. En dat ik gezond door het leven ga.

In welk tijdperk had je wel willen leven?
Deze kan ik heel goed beantwoorden. In de 70's & 80's zou ik heel graag willen leven. Dit zeg ik ook heel vaak tegen mijn moeder. Het lijkt me zo leuk om te leven hoe ze toen leefden. Geen mobiele telefoons, geen computers. Vroeger was het zo anders qua uitgaan en festivals. Ik zou dat heel graag willen meemaken. Ohja, en de kleding was ook te gek!

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?
Aan de ene kant wil ik vroeg opstaan en van de dag genieten. Aan de andere kant wil ik lekker uitslapen en een relaxte dag hebben. Als het maar relaxt is, maar toch ook productief.Met wie zou je voor een dag willen ruilen?
Iedereen geeft dit antwoord en ik natuurlijk ook. Ik zou wel een keer willen ruilen met een acteur. Weten hoe al die fame is en een keer in een film spelen. 

Van welke kleine dingen word jij gelukkig?
Leuke spulletjes in mijn kamer, lekker eten, goede muziek, feestjes, knuffels, het geluid van de regen (ik houd niet van de regen hoor) en als ik bij mijn vriend ben.


Waar voel je jezelf het meest op gemak?
Wanneer ik bij mijn vrienden, familie en vriend ben. Ik ben dan altijd mezelf en het kan me niet schelen wat mensen van mij denken. Als ik maar fun heb! Dit waren de vragen die ik bij mijn dagelijkse kop thee had.
Ik hoop dat jullie het een leuke tag vinden! En natuurlijk mag je hem overnemen!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende post!


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.