Things I want...

15:38:00
Ik heb altijd nog dingen die ik zo graag wil. Van kleding, schoenen, lp's, make-up tot aan een huis met leuke accessoires... Tja soms moet je keuzes maken met je geld en dat is soms erg lastig. En de verleiding van online winkelen helpt daar niet echt bij... 

Every single day.:

...


''Was ik maar miljonair!'' Deze zin dwaalt wel eens door mijn hoofd, maar aan de ene kant denk ik ook dat ik liever geen miljonair wil zijn, want dan heb je soms gewoon té veel geld en dat is ook niks aan. Tenminste dat vind ik. 
Stel ik zou de loterij winnen, dan zou ik geld geven aan een goed doel. Of op reis gaan. En natuurlijk kleding kopen, hihi. 

Dingen die ik nog graag wil... Hmm... Ik wil eigenlijk nog best wel veel. Elke keer zie je ook weer nieuwe kleding in de winkels hangen die ik weer leuk kan combineren. ''Kim niet kopen, alleen kijken.'' Denk ik dan. Maar heb ik al een hele outfit in mijn hoofd, terwijl ik het kledingstuk nog niet eens heb gepast of gekocht. Dit heb ik heel vaak en daardoor wil en moet ik het hebben... Haha. 
Wanneer ik mooie foto's zie met gave kleding, wil ik het ook hebben! Ik heb dan zo'n zin om te gaan combineren. cheeky, emoticons, emotion, expression, face smiley, smiley, twinkle, wink icon

I have nothing to wear. Black and White Quote by SamsSimpleDecor:


Misschien heb je dit al vaker gehoord, maar door al vroeg te sparen op een jonge leeftijd, kan je later leuke dingen kopen die je graag wilt! Bijvoorbeeld voor je eigen huisje later.
budget, finance, investment, money, piggy bank, savings iconNaast bloggen en school heb ik ook een bijbaantje. Als ik mijn loon krijg, voelt dat goed. Hard gewerkt en dat loont goed! Wanneer ik een hoog bedrag heb verdiend, stort ik altijd een bedrag van mijn verdiende loon naar mijn spaarrekening. Dan heb ik een goed gevoel dat ik toch wat stort op mijn spaarrekening, maar toch nog wat overhoud voor leuke dingen te kopen. Zo spaar je elke maand toch nog een beetje. 
Je kan natuurlijk ook per maand een bedrag automatisch laten storten op je spaarrekening. 

Ik kan nou eenmaal niet alles hebben. En dat lijkt met ook helemaal niet leuk. Ik vind het juist wel leuk om een lijstje te maken en daarop te zetten wat ik wil en het als ik het heb gekocht kan afstrepen. 

I would like it in colours (pink, purple, blue, yellow and maybe some green - all of course in shades good for my season - I don't mind mixing colours). Denim blue light, medium or dark (any shape) trousers. And splashes of black, white and most of all grey - because sometimes you just need this in your wardrobe ;) Oh have I mentioned brown? I love brown - chocolate & mocca.:
Had ik maar zo'n kleding kast...

Wat ik graag nog wil hebben:
* nog een mom- jeans
* nog een paar Dr. Martens
* nieuwe mobiel...
* nieuwe camera!!!
* platen
* nog meer kleding (oh wat erg... adoring, emoticons, emotion, expression, face smiley, happy, laughing, smiley icon)

Tja, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar het is niet dat ik dit allemaal in een keer wil hebben. Ik vind het leuk om dingen af te strepen. Het geeft me dan een gevoel van opluchting, maar dit heb ik meestal bij school zaken. Als ik kleding heb gekocht heb ik meer het gevoel van ''Yes!''. Bedankt voor het lezen! 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.