Mijn bucketlist

13:45:00

Iedereen heeft tegenwoordig wel een bucketlist. En ik ook! Ik wil graag met jullie delen wat ik nog in mijn leven wil doen. Ik vind het erg leuk om lijstjes te maken en zo is mijn bucketlist ook een lijstje geworden. Als ik lijstjes heb dan weet ik zeker dat ik iets heb gedaan of niet, of dat ik het nog moet doen. 
Als eerste wil ik beginnen met wat ik erg spannend vind, maar toch graag een keer in mijn leven wil doen. 

1. In een luchtballon;
2. Parachutespringen;
3. Een wereldreis maken
4. Bungee-jumpen, maar dit lijkt me nog heel erg eng


Het lijkt me heel erg spannend om dit allemaal te gaan doen. Vooral Bungee-jumpen. Ik wil het misschien wel gedaan hebben in mijn leven, maar ik vind dit niet de leukste uitdaging die ik wil doen. Dan wil ik liever parachutespringen.
Parachutespringen is net alsof je vliegt en wie wil nou niet weten hoe het is om te vliegen. (Eigenlijk val je naar beneden, maar uiteindelijk heb je ''vleugels'' ook wel de parachute genoemd, haha. Het idee dat je ondersteboven naar beneden valt vind ik gewoon niet zo'n leuk idee. 

Een wereldreis maken... Oooh wat lijkt mij dit mooi om te doen en mee te maken. Ik wil nog naar zoveel landen om leuke hotspots te zien en lekkere gerechten te proberen. Een wereldreis maken lijkt me geweldig en dan natuurlijk in zo'n hippie busje met je eigen dingetjes bij de hand. Of backpacken, dat lijkt me ook heel erg leuk! 
Maar naar welke landen zou ik willen..? Die weet ik al:
Amerika, Engeland (ben ik al een keer geweest, maar daar wil ik graag nog een keer heen), Indonesië (ergens in het oosten), Nieuw- Zeeland, Ijsland, China/Japan, Frankrijk, Spanje... Zo kan ik wel doorgaan. 

Steden die ik graag nog wil bezoeken:
Parijs, Antwerpen, Berlijn, Californië, Miami, Dubai en alle steden die ik met een wereldreis tegenkom. 

In een luchtballon vind ik niet heel erg eng. Het lijkt me heel mooi om Nederland van de bovenkant te bekijken, want van boven lijkt het vrediger dan van beneden... (op sommige plekken dan) 


Heb jij nog leuke steden waar je heen bent geweest of graag heen wilt? Laat het me weten!!

Bedankt voor het lezen!

3 opmerkingen:

 1. leuke website

  groeten pieter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke bucketlist! Bungee jumpen lijkt mij ook heel tof.
  Ik wil heel graag naar griekenland (dit maak ik waar over precies twee weken, ga 10 daagjes naar corfu) en wil ontzettend graag Parijs bezoeken. Wat heb je trouwens een ontzettend leuke blog!!
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alvast heel veel plezier! :)
   Ah zo lief, dankjewel!

   Verwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.